Eerikkilä mukaan hävikkiruoan myyntiin ResQ-sovelluksen avulla

10.03.2023

Emme heitä pois hyvää ruokaa! Nyt voit pelastaa ruokaamme edullisesti ResQ-sovelluksella ja ostaa alennettuun hintaan lounasbuffasta ylijäänyttä lähiruokaa sekä kahvilatuotteita. Näin säästät sekä rahaa että kokkaamiseen kuluvaa aikaa. Lisäksi vähennät samalla ruokahävikkiä ja autat pelastamaan maailman, yksi ateria kerrallaan.

Mikä se on?

Hävikkiruokasovellus ResQ Clubin ansiosta kahvilat, ruokakaupat ja ravintolat saavat myytyä aterioita, jotka jäisivät muuten syömättä. Tarkoituksena on helpottaa ihmisten päivittäistä elämää kestävällä tavalla, ja sovellus tunnistaakin myyntipaikat käyttäjien arkireittien varrelta. Näin ruokaa on kätevä noutaa mukaan esimerkiksi töiden jälkeen tai vaikka lapsia harrastuksista hakiessa.

Miten se toimii?

  • Lataa sovelluskaupasta ResQ Club -sovellus
  • Avatessasi ResQ-sovelluksen löydät Eerikkilän ja lähialueiden tarjonnan sekä karttaa että listaa selailemalla tarjolla olevista annoksista. Eerikkilä näkyy kartalla vain silloin, kun on jotain myytävää.
  • Lisää Eerikkilä suosikkeihin, niin saat helposti tiedon myytävistä annoksista
  • Maksa varaamasi tuote sovelluksessa.
  • Nouda annos tuotteen alla ilmoitettuna noutoaikana Cafe49:n tiskiltä.

“Pyrimme aina valmistamaan vain sen määrän ruokaa mitä syödään, mutta se ei aina täysin toteudu ja ruokaa jää yli. Kun saamme myytyä ylijääväävän ruoan, se paitsi pienentää ruokahävikkiä ja hiilijalanjälkeä mutta helpottaa myös arkea, kun voi viedä kotiin meidän herkullista ja vastuullisesti valmistettua lähiruokaa.”  Toteaa Eerikkilän ravintolapäällikkö Henna Tuomola.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia