Eerikkilä on jälleen yksi innostavimpia työpaikkoja – henkilöstötutkimuksen tulos nousi korkeimpaan luokkaan

07.10.2022

 

Eerikkilän henkilökunta on antanut tuoreessa henkilöstötutkimuksessa Eerikkilälle erinomaisen arvosanan ja Eerikkilä on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Henkilökunnan suositteluaste Eerikkilälle työnantajana oli huikea 97.

Eerikkilä osallistui toista kertaa Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimukseen, jossa parhaille yrityksille myönnetään vuosittain Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus. Eerikkilä ylsi toisessa tutkimuksessaan tulokseen AAA, mikä tarkoittaa erinomaista tulosta ja vertailuaineistoa selvästi parempaa tulosta. Kolmen A:n joukkoon yltää vain noin kuusi prosenttia tutkimukseen osallistuvista yrityksistä.

Viime vuonna Eerikkilä sai hyvän tuloksen AA, josta tulos parani nyt noin viisi yksikköä nousten parhaaseen AAA-tulokseen. Tutkimuksen tulos on erinomainen sekä esihenkilöiden keskuudessa että ei esihenkilötehtävissä toimivien keskuudessa. Lisäksi henkilöstön antama suositteluaste (NPS eli net Promoter Score) Eerikkilälle työnantajana oli mielettömän korkea, 97.

Tutkimuksen suurimmat positiiviset muutokset liittyvät johtamis- ja toimintakulttuuriin sekä työnantajakuvaan, jotka ovat myös Eerikkilän selkeimpiä vahvuuksia. Luottamus ylimpään johtoon on entisestään vahvistunut. Sitoutumisen, omistautuneisuuden ja johtamisen taso ovat edelleen huomattavasti paremmalla tasolla kuin organisaatioissa keskimäärin.

Viime vuotta ja yleisnormia kriittisemmin tutkimuksessa arvioitiin vain työtiloja. Lisäksi vastauksissa toivottiin enemmän mahdollisuuksia olla esihenkilön kanssa eri mieltä.

 

Eerikkilä kiinnostaa työpaikkana

 

Eerikkilässä ihmisten ja kulttuurin johtamisesta vastaava Sirpa Korkatti kertoo olevansa erityisen iloinen henkilöstötutkimuksen kokonaistuloksen parannuttua vielä edellisestäkin vuodesta ja pandemian aiheuttamista haasteista huolimatta.

”Tuloksemme osoittavat, miten sitoutunutta Eerikkilän väki on Eerikkilään, yhteisiin tavoitteisiimme ja toistemme auttamiseen. Henkilöstökokemus syntyy tavoitteista, hyvästä ja avoimesta johtamisesta sekä siitä, että tunnistamme kehitettäviä asioita. Henkilöstötutkimuksen tulos antaa vahvistusta sille, että olemme onnistuneet tekemään oikeita asioita. Yhteisellä tekemisellä olemme myös saavuttaneet ja ylittäneet muita toiminnallemme asetettuja tavoitteita.”

Eerikkilän henkilöstömäärä on kasvanut viime aikoina paljon ja kasvaa merkittävästi joulukuussa, jolloin siivouspalvelut tulevat osaksi Eerikkilän omaa toimintaa. Korkatti on pistänyt ilolla merkille, että Eerikkilä kiinnostaa työpaikkana. Hän antaa tilanteessa erityiskiitosta esihenkilöille.

”Ihmiset ja kulttuuri on yksi strategisista painopisteistämme. Seuraavana isona tekona meillä on esihenkilöiden osaamisen kehittäminen sekä perehdyttämisen kehittäminen. Vetovoimaisuuden säilyttäminen edellyttää jatkuvaa kehittämistä, oppimista ja näkemystä.”

 

 

Yhdessä tehty työ

 

Eezy Flown Senior Research Consultant Rosa Turunen tiivistää Eerikkilän henkilöstötutkimuksen tuloksen kertovan ennen kaikkea yhdessä tehdystä työstä.

”Eerikkilän huikea suositteluluku ja AAA-luokitus kertovat minulle monesta asiasta. Harva saman kokoinen yritys yltää yhtä hyviin tuloksiin. Eerikkilässä henkilökunnan sitoutumisaste on todella vahvaa ja muutosten läpivienti on sujunut hyvin. Ne ovat yrityksille tosi tärkeitä asioita.”

 

Lisätietoa Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimuksesta ja innostavimmat työpaikat -tunnustuksesta löydät täältä.

 


 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Eerikkilä ilmakuva_1200x628

Kiinnostaako työ Eerikkilässä?

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus