Eerikkilä Super Cup avaa kauden – salibandykarnevaalien lippujen tuotot hyväntekeväisyyteen

27.04.2022

 

Salibandykauden ryminällä avaava Eerikkilä Super Cup järjestetään lauantaina 10. syyskuuta 2022 Eerikkilässä. Tarjolla on samalla isompi salibandyn superpäivä. Pokaaliotteluiden lisäksi Eerikkilässä nähdään katusählyfinaalit ja kansainvälinen lajiseminaari.


Eerikkilä Super Cupissa kohtaavat viime vuosilta tuttuun tapaan sekä miesten että naisten sarjojen F-liigamestarit sekä TEHO Sport Suomen Cupin voittajat. Otteluissa riittää panosta – jaossa on salibandykauden ensimmäiset pokaalit.
Eerikkilässä riittää myös lauantaina 10. syyskuuta muuten tapahtumaa: Super Cupin ohella Eerikkilässä järjestetään lauantaina TUPLA+ Katusählyn finaaliturnaukset sekä kansainvälinen IFF:n kanssa järjestettävä World Floorball Summit -tapahtuma.

“Tehtävämme on kehittää suomalaista salibandya kansainvälisten vaatimusten suuntaisesti yhdessä koko suomalaisen salibandy-yhteisön kanssa ja tarjota suomalaisen salibandyn kotipesänä lajille huippuolosuhteet. Syyskuinen karnevaali on jälleen yksi askel eteenpäin hedelmällisessä yhteistyössämme Salibandyliiton ja F-liigan kanssa”, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen iloitsee.

Eerikkilä Super Cupin tuotoilla tehdään hyvää. Tapahtumalippujen tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen – tarkempi kohde ilmoitetaan myöhemmin.

PSS juhli Eerikkilä Super Cupin naisten finaaliottelun voittoa vuonna 2021 Mikkelissä.

 

 

Ilmaiset bussit faneille

 

Salibandyn superpäivästä halutaan rakentaa kauden avaava yhteinen lajiväen tapahtuma. F-liiga kustantaa sen myötä bussikuljetukset kaikille neljän finaalijoukkueen kannattajille.

Naisten puolella ottelupari on TPS-PSS. Miesten puolella Classic on TEHO Sport Suomen Cupin voittajana varmistanut pelipaikkansa Eerikkilään. Vastus riippuu käynnissä olevan finaalisarjan tuloksesta: vastaan asettuu joko Nokian KrP (jos voittavat F-liigan mestaruuden) tai Teho Sport Suomen Cupin toinen finalisti SPV (jos Classic voittaa F-liigan mestaruuden).

“Super Cup toimii erinomaisena starttina alkavaan salibandykauteen ja tapahtumalla herätellään myös median ja salibandyfanien kiinnostus. Olen vaikuttunut, miten Eerikkilä on tullut mukaan luomaan huippuolosuhteita ja välittää aitoa halua luoda Super Cupin ympärille yhteisöllinen tapahtuma, upeassa ympäristössä. Tällainen kattaus on vain kerran vuodessa, joten tätä ei kannata missata”, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen avaa.

Myös Eerikkilä on mukana talkoissa. Kumppaneiden avulla pyritään tarjoamaan lähialueen junioriseuroille mahdollisuus tulla näkemään lajin huippuja paikan päällä.

“Tulemme olemaan yhteydessä kumppaneihimme ja lähialueen yrityksiin, jotta voisimme yhdessä tukea paikallisia junioriseuroja ja tuoda heidät vieraaksi tapahtumaan. Huippuotteluiden näkeminen paikan päällä kehittää osaltaan myös lajikulttuuria ja senkin takia on tärkeää, että juniorit pääsevät aistimaan livenä tapahtuman tunnelmaa”, Jakonen lisää.

 

Miesten voiton Eerikkilä Super Cupissa vuonna 2021 vei SPV. Kuva: F-liiga

Seminaarin tavoitteena pelin ja lajin kehittyminen

 

World Floorball Summit kokoaa jälleen yhteen myös kansainvälisen salibandy-yhteisön, kun tapahtuma järjestetään toista kertaa. Viime vuonna vain verkkotapahtumana toteutettu tapahtuma sulautuu nyt osaksi Eerikkilä Super Cupin otteluita ja pureutuu muun muassa pelianalyysin osa-alueisiin ja pelin kehittämiseen tiedolla johtamisen avulla.

Seminaarin ohjelma ja puhujat julkaistaan myöhemmin.

Liput Super Cupiin tulevat myyntiin perjantaina 29.4. klo 12.00.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024 | Uutinen, Yleinen