Eerikkilä Vuoden lähiruokateko 2022 -yleisöäänestykseen

22.03.2022

Eerikkilä on valittu mukaan seitsemän finalistin joukkoon Vuoden lähiruokateko 2022 -yleisöäänestykseen!

Äänestys järjestetään Lähiruoka & luomu -messujen nettisivuilla. Yleisöäänestyksen voittaja julkaistaan Lähiruoka & luomu -tapahtumassa torstaina 7.4.

Voit äänestää Eerikkilää täällä.

Miksi äänestää Eerikkilää?

Meillä Eerikkilässä vierailee niin urheilijoita kuin liikkuvia lapsia, nuoria ja aikuisia. Ravinto on tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Tarjoammekin terveellistä, ravitsevaa ja maukasta lähiruokaa. Valmistamme 85 prosenttia tarjonnastamme alusta loppuun omassa keittiössämme.

Hankimme mahdollisimman paljon laadukkaita raaka-aineita paikallisilta yrittäjiltä. Näin parannamme alueen elinvoimaa, tunnemme tuotteen alkuperän ja pystymme vähentämään kuljetuksesta syntyvää hiilijalanjälkeä.

Käytämme vain kotimaista lihaa. Myös esimerkiksi juurekset ja leikkeleet tulevat lähialueilta. Sienet, marjat ja kuusenkerkät löytyvät henkilökuntamme metsistä ja pihamailta.

Jatkuva yhteistyö lähituottajien kanssa parantaa laatua. Voimme tavata tavarantoimittajiamme jatkuvasti ja keskustella toistemme tarpeista, ideoida parempia tuotteita sekä kehittää toimintamme vastuullisuutta yhdessä.

Voit tutustua lisää arjen vastuullisuustekoihimme täällä.

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia