Klubin sauna Eerikkilä Tammela

Saunat ja vapaa-ajan tilat

Liikkuva ihminen tarvitsee myös palautumisaikaa. Saunat ja muut vapaa-ajan tilat mahdollistavat mukavan illanvieton ja rentoutumisen.

Eerikkilästä löytyy erilaisia saunavaihtoehtoja, joista pääsee pulahtamaan Ruostejärven virkistävään veteen. Grillikatos toimii kauniilla säällä illanistujaispaikkana ja nuoret asiakkaat löytävät mieluisen ajanviettopaikan Tammelan alakerran oleskelutilasta. E.Kinossa voi järjestää vaikka oman leffaillan.

Saunatilat palvelevat ryhmiä ennakkovarausten mukaisesti. Myös yksittäiset henkilöt voivat varata saunatilojamme. Suosittelemme tiedustelemaan vapaita aikoja ennen saapumista.

E.Kino Eerikkilä

E.Kino

Täällä järjestät vaikka oman leffaillan. E.Kinossa on mukavat istuimet 72 hengelle. Laadukas esitystekniikka äänentoisto. Surround-teatteriäänentoisto elokuvien katseluun. Sijaitsee Klubitalolla ravintolan ja Bar & Cafe 49:n läheisyydessä.

Kokoustila Lounge1952 Eerikkilä

Klubin saunaosasto

Saunaosasto Klubitalolla, ravintolasalin alakerrassa. Kaksi sauna- ja pukeutumistilaa. Molempiin saunoihin oma sisäänkäynti ja yhteinen oleskelutila, Lounge1952, max 24 henkilölle ruokailuun, muuten mahtuu enemmänkin. Oma laituri ja talvella avanto.

Klubin sauna Eerikkilä Tammela

Klubin saunat

Kaksi sauna- ja pukeutumistilaa noin 15 henkilölle kumpikin.

rantasauna

Iso rantasauna

Kaksi pukuhuonetta. Yksi tilava löylyhuone noin 20 henkilölle. Yksi peseytymistila. Oma laituri, grilli ja talvella avanto.

pieni rantasauna

Pieni rantasauna

Yksi löylyhuone noin 7 henkilölle. Yksi pukeutumistila. Oma laituri ja talvella avanto.

Biljardi-Eerikkilä

Muita tiloja

Kuntosalin saunat
Kaksi erillistä saunaa ja pukuhuonetta kuntosalin yhteydessä. Saunat lämpimänä kuntosalin käyttäjille joka päivä klo 17-22.

Grillikatos
Grillikatos sijaitsee aivan Ruostejärven rannan tuntumassa. Varattavissa ryhmille. 30hlölle. Tulenteko on kielletty metsä- ja ruohikkopalovaroituksen aikana.

 

Eerikkilä Ruostejärvi_2

Uimarannat ja ulkoilureitit

Ulkoilureitit Ruostejärven virkistysalueelle, sekä yhdysreitit Saaren kansanpuistoon, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoihin lähtevät suoraan alueelta. Ruostejärven virkistysalueen retkeilyreittejä pitkin lähialueella saavutettavissa lyhyen kävelymatkan päässä 3kpl yleisessä käytössä olevia laavuja kauniilla järvinäköaloilla.

Eerikkilän rannasta pääsee pulahtamaan kirkkaaseen Ruostejärveen useammasta kohtaa. Lisäksi lyhyen kävelymatkan päästä löytyy yksi Tammelan suosituimmista uimarannoista – Ruostejärven virkistyslaueen ranta. Ranta on pitkä hiekkapohjainen luonnonranta, joka syvenee hitaasti ja soveltuu erinomaisesti lapsille.

Ulkoliikunta-alue Eerikkilä

Ulkoliikunta-alue

Ulkoliikunta-alueella voit treenata, pelata korista tai salibandya vapaasti ilman ajanvarausta. Lapsille pieni kiipeilyteline. Padel-kentälle voit varata vuoroja vastaanotosta.

 

Eerikkilä-kahvilat-Cafe49

Bar&Cafe 49

Uudistunut kahvila ja illanviettotila sijaitsee Klubitalon alakerrassa ( ent. opistorakennus). Valikoimasta löytyy Nespresson erikoiskahvit ja muita kahvilatuotteita ja pieni ruokalista. A-oikeudet. Tilassa biljardipöytä sekä Tv-Screenit.

Restaurant local food

Ravintola

Yritykset-Majoitus-PieniModuulikuva-Eerikkilä

Majoitus

Eerikkilä-tilat-Egym

Urheilutilat ja paikat

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta