Eerikkilän jalkapallopalveluissa toimenkuvamuutoksia

13.12.2021

Eerikkilän jalkapallopalveluissa on tehty toimenkuvamuutoksia. Erkki Valla toimii jatkossa jalkapallopalveluiden valmennuspäällikkönä ja Antti Kekkonen palvelupäällikkönä.

Erkki Valla vastaa jalkapallon ja futsalin huippu-urheilupalvelujen kehittämisestä yhdessä mm. Palloliiton maajoukkueiden sekä kotimaisten ja kansainvälisten huippuseurojen kanssa. Lisäksi hän osallistuu koulutustoiminnan kehittämiseen sekä tutkimus- ja kehitystyöhön jalkapalloasiantuntijana.

Antti Kekkonen vastaa jalkapallopalveluiden kokonaisuuden koordinoinnista sisältäen mm. Huuhkaja- ja Helmaripolun tapahtumat, jalkapallokoulut, -leirit ja turnaukset, jalkapallon ja futsalin yläkoululeiritykset sekä toimintojen välisen yhteistyön jalkapallopalveluiden toteuttamisessa.

Toimenkuvien tarkennuksen tavoitteena on pilkkoa jalkapallopalveluiden laajaa ja monimuotoista toimintakenttää paremmin hallittavissa oleviksi kokonaisuuksiksi sekä mahdollistaa Erkin ja Antin osaamisen hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Antti Kekkonen sanoo astuvansa päivitettyyn rooliinsa positiivisin mielin.

”Sisäinen paloni ajaa minua kehittämään suomalaista jalkapalloa ja on hienoa olla mukana uusiutuvassa Huuhkaja- ja Helmaripolussa. Isot muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia haasteita, mutta teemme kovasti töitä kehittääksemme toimintaamme seuraavalle tasolle.”

”Yhteistyö seurojen, Palloliiton ja Eerikkilän sisäisten toimijoiden kesken on ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme auttaa seuroja ja ihmisiä kehittymään sekä voimaan hyvin”, Kekkonen päättää.

Lisätietoja: Jalkapallopalveluiden päällikkö Antti Kekkonen p. 0400 902 058

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia