Eerikkilän siivouspalvelut aloitti toimintansa

22.12.2022

Siivoustiimin apuemäntä Maj-Lis Järvinen (vas.) ja siivouspalveluiden palvelumestari Elina Huittinen kokosivat ensimmäistä työpäiväänsä tänään viettäneille siistijöille työvaatepakettia.

 

Siivouspalvelut ovat siirtyneet osaksi Eerikkilän omaa liiketoimintaa. Siivouspalveluiden palvelumestarina toimii Elina Huittinen. Tiimin 20 siistijää aloitti työssään tänään.

Eerikkilän siivouspalvelut siirtyivät tällä viikolla osaksi Eerikkilän omaa liiketoimintaa. Eerikkilässä on juuri aloittanut kaksikymmentä siistijää. Siivouspalveluiden palvelumestarina toimii Elina Huittinen, joka on työskennellyt Eerikkilässä aiemmin SOLin kohdevastaavana.

”On hienoa, että saimme nyt siivoushenkilöstön osaksi omaa henkilökuntaa. Lisäksi paikallisuus ja vastuullisuus ovat meille työnantajana ja henkilöstökokemuksenkin näkökulmasta tärkeitä arvoja”, Eerikkilässä ihmisten ja kulttuurin johtajana työskentelevä Sirpa Korkatti kertoo.

Siisteys on tutkitusti yksi tärkeimmistä asiakasviihtyvyyteen vaikuttavista asioista. Siivouksen laatu näkyy asiakkaille luonnollisesti alueen yleisilmeestä ja paikkojen siisteydestä, mutta siivoushenkilöstö on näkyvässä osassa myös asiakaspalvelussa kohdatessaan asiakkaita eri toimipisteissä. Tähän aiotaan kiinnittää huomiota myös siivoushenkilöstön koulutuksessa.

Korkatti sanoo olevansa asiasta valtavan innostunut ja tuntevansa samalla suurta vastuuta siitä, että lupaus saadaan toteutettua.

”Että pystymme tarjoamaan siistijöille kokemuksen, jossa he ovat tärkeä osa tiimiä ja jossa pääsee tekemään merkityksellistä työtä. Me haluamme työnantajana tuoda esiin myös siivoustyön vaativuutta ja sitä kautta nostaa alan arvostusta.”

Sirpa Korkatti (vas.), Elina Huittinen, Jani Jernström, Maj-Lis Järvinen ja Pinja Pirttilä ottivat tänään vastaan joukon uusia eerikkiläläisiä, kun siivoustiimi aloitti työnsä.

Vastaanottoon, kokouspalveluihin ja liikuntapalveluihin palvelumestarit

Asiakaskokemuksen kehittämiseksi on lisäksi täytetty sisäisesti kolme uutta toimenkuvaa. Vastaanottopalveluiden palvelumestariksi on nimetty Reetta Kuusisto ja kokouspalveluiden palvelumestariksi Susanna Mustonen. Reetan ja Susannan vastuulla on uusissa toimenkuvissaan vastata vastaanottopalveluiden ja kokouspalveluiden päivittäisen työn sujuvuudesta ja asiakaskokemuksen toteutumisesta. Molemmat jatkavat työtään myös vastaanoton operatiivisissa tehtävissä.

Liikuntapalveluiden palvelumestarina aloittaa liikunnanohjaajana työskennellyt Ville Laine. Myös Villen vastuulla on päivitetyssä toimenkuvassaan vastata liikuntapalveluiden päivittäisen työn sujuvuudesta ja asiakaskokemuksen toteutumisesta. Lisäksi hän osallistuu päivittäiseen liikunnanohjaajan työhön.


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia