Eerikkilässä tanssitaan pääsiäisenä

11.04.2022

Kaikille pääsiäisleirin tunneille voi osallistua yksin, parin kanssa tai porukalla, tunneilla on jatkuva parinvaihto, joten kaikki pääsevät varmasti tanssimaan. Kuva: Joonas Kainulainen

 

Perinteinen pääsiäisen tanssileiri palaa Eerikkilään kahden vuoden tauon jälkeen. Luvassa on hengästyttävä kattaus ohjelmaa viiden päivän ajan niin vasta-alkajille kuin kokeneille parkettien partaveitsille.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavan Suomen Tanssipuodin toimitusjohtaja Niina Tammelin odottaa tapahtumaa malttamattomana.

”Aivan mahtavaa päästä vihdoin kahden vuoden tauon jälkeen tekemään jälleen isoja tapahtumia. Pääsiäisleiri on meidän konsepteista vanhin ja se ensimmäinen, josta kaikki sai alkunsa jo vuonna 2003. Eerikkilässä olemme päässeet tekemään tapahtuman kertaalleen vuonna 2019 ja se oli huikea menestys.”

Pääsiäisleirin ympärillä käy Tammelinin mukaan positiivinen kuhina ja ohjelmaa ja hauskaa tanssillista tekemistä onkin ihan varmasti tarjolla jokaiselle kiinnostuneelle.

”Tämä on tanssin ihana keväinen aloitus, josta voi hakea potkua kesälavojen avautumiseen ja virkistäytyä kevään keskellä.”

Tapahtumaan voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista, mutta Tammelin toivoo osallistujien joko ostavan leiripassin verkkokaupasta tanssipuoti.fi etukäteen tai ilmoittautuvan paikan päällä viimeistään 20-30 minuuttia ennen tunnin alkua, jotta ehtii varmasti mukaan tanssimaan. Tapahtumalla on omat ilmoittautumispisteet vastaanoton yhteydessä, Loungessa, Monitoimihallissa ja Villa Erikissä.

Ohjelmasta löytyy runsaasti valikoimaa hitaasta valssista fuskuun ja salsaan ja kaiken tasoisille tanssijoille. Kaikille leirin tunneille voi osallistua yksin, parin kanssa tai porukalla, tunneilla on jatkuva parinvaihto, joten kaikki pääsevät varmasti tanssimaan. Tunnit on merkitty ohjelmaan värikoodein, jotka kertovat tunnin vaikeustasosta. Esimerkiksi vihreä koodi sopii aivan vasta-alkajille, perusteet-tason tunneilla ei tarvita mitään ennakkotaitoja”, Niina Tammelin opastaa.

 

Lisätietoa pääsiäisen tanssileiristä Eerikkilässä:

Tunnelmia vuoden 2019 pääsiäisleiriltä. Kuvat: Joonas Kainulainen

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus