Erityislapset viettävät unelmien liikuntapäivää Respect Cupin merkeissä

25.04.2023

 

Perinteinen erityislasten jalkapalloturnaus Respect Cup pelataan jälleen unelmien liikuntapäivänä 10.5. Eerikkilässä. Tubettajatähti Ilaripro viihdyttää otteluihin valmistautuvia joukkueita ennen turnausta.

Jo kuudetta kertaa Eerikkilässä järjestettävä erityislasten ja -nuorten jalkapalloturnaus Respect Cup kannustaa iloitsemaan liikunnan riemusta yhteisöllisessä hengessä ja toisia pelaajia kunnioittaen.

”Respect Cup on meille yksi kevään kohokohdista Eerikkilässä. Toivomme, että päivä on pelaajille ja taustajoukoille ikimuistoinen, täynnä iloa ja onnistumisen tunteita. Haluamme tämän tapahtuman myötä kannustaa kaikkia lapsia ja nuoria liikkumaan”, Eerikkilän myyntijohtaja Antti Hakala toteaa.

Respect Cupin avaa viime vuoden tapaan PUMAn virallinen brändilähettiläs, tubettajatähti Ilaripro. Hän on myös mukana ennen turnausta pidettävällä rastiradalla. Kaikki tapahtumaan osallistuvat pelaajat saavat tuttuun tapaan kotiin viemisiksi oman uuden pelipaidan ja -pallon sekä kultaisen mitalin.

”Olemme PUMAlla ylpeitä saadessamme olla mukana Respect Cupissa sen alusta alkaen. Tapahtumissa on aina ollut hyvä fiilis ja on ollut ihanaa nähdä, miten paljon riemua se saa aikaan nuorissa pelaajissa. Ilaripro tuo omalla persoonallaan kokonaisuuteen sopivan lisän iloista fudismeininkiä”, PUMA Finlandin markkinointipäällikkö Jenni Santero ennakoi.

 

Ilaripro on mukana tapahtumassa myös tänä vuonna.

 

Kuuden joukkueen Respect Cupiin osallistuvat joukkueet tulevat Forssan Akvarellin koulusta, Hyvinkään Hakalanpolun ja Martin kouluista, Salon Armfeltin koulusta, Tampereen Puistokoulusta, Turun Luolavuoren koulusta sekä Vihdin Nummelan Kuoppanummen koulukeskuksesta.

Turnauksen järjestävät Eerikkilän kanssa yhteistyössä PUMA Finland Oy ja Turun Luolavuoren koulu.

”Tämä turnaus on monelle se vuoden tärkein koulupäivä ja todellinen unelmien liikuntapäivä. Respect Cup on meille hieno mahdollisuus viettää päivää yhdessä pelaten ja fiilistellen. Päivän aikana opitaan lisää mm. vuorovaikutustaitoja ja päivittäisiäkin taitoja, kuten omista tavaroista huolehtimista”, Turun Luolavuoren koulun erityisluokanopettaja Jani Rothberg kertoo.

”On hienoa olla järjestämässä tätä hyvän mielen tapahtumaa aikana, kun puhutaan paljon lasten ja nuorten vähäisestä liikkumisesta ja myös siitä, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus harrastaa ja olla mukana jossakin itselleen tärkeäksi koetussa toiminnassa.”

Suomen Olympiakomitean koordinoimaa unelmien liikuntapäivää vietetään keskiviikkona 10.5. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua.

Eerikkilässä pelattava Respect Cup alkaa päärakennuksen alapuolella sijaitsevalla keinonurmikentällä klo 10.15 ja sitä voi tulla seuraamaan vapaasti paikan päälle. Respect Cupia ja Unelmien liikuntapäivää voi seurata somessa häshtägeillä #respectcup ja #unelmienliikuntapäivä.

Vuoden 2022 Respect Cupiin osallistuneiden joukkueiden yhteiskuva.


 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

 

 

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen