FC Kasiysi JET+VEAT -koulutuksesta: “Olemme seurana omaksuneet uuden toimintamallin”

14.06.2023

FC Kasiysin toiminnanjohtaja Mikko Hiltunen ja valmennuspäällikkö Jimi Mikkola osallistuivat parina JET + VEAT -koulutukseen.

“Seurana olemme saaneet huikean matkan ja tarinan 1,5 vuoden koulutuksen aikana. On ollut kiva nähdä, miten olemme seurana kehittyneet ja omaksuneet uuden toimintamallin”, Mikko Hiltunen iloitsee.

“Jimin kanssa olemme saaneet vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen sillä tavalla, että miten parina voidaan urheiluseurassa johtaa hallintoa ja urheilua.” “Ennen kaikkea olemme oppineet tarkastelemaan omaa toimintaamme vielä analyyttisemmin ja keskittymään oikeasti oleellisiin asioihin, ihmisiin ja prosesseihin”, Jimi Mikkola täydentää.

Myös henkilökohtaisesti koulutus on ollut heille antoisa.

“Yritän katsoa asioita erilaisista näkökulmista, sellaisista, mitkä eivät välttämättä edusta minua ja ymmärtää, miksi he ovat sitä mieltä mitä ovatkin”, Hiltunen sanoo. “On ollut upeaa olla mukana tässä porukassa kuulemassa kokeneempien mielipiteitä ja kokemuksia ja yrittää viedä niitä omaan arkeen”, kesken koulutuksen mukaan hypännyt Mikkola lisää.

Huuhkaja- ja Helmaripolku 2022

JET+VEAT -koulutus

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen