Hae mukaan vanhempien hyvinvointivalmennukseen

29.05.2024

Oletko kiinnostunut kehittämään perheesi hyvinvointia? Haluaisitko mahdollisuuden panostaa myös omaan hyvinvointiisi? Onko huollettavasi mukana jalkapallon Huuhkaja- ja Helmaripolun valtakunnallisilla tasoilla neljä tai viisi?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, hae mukaan Eerikkilän hyvinvointivalmennukseen, joka järjestetään yhteistyössä Keskon kanssa. Etsimme mukaan Huuhkaja- ja Helmaripolun tasoilla neljä tai viisi jalkapalloa pelaavien lapsiperheiden aikuisia. Ohjelmaan mukaan valittavat perheet pääsevät nauttimaan kokonaisvaltaisesta, huolella suunnitellusta valmennuksesta, jossa tähtäimenä on jokaisen henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan määritellyn hyvinvoinnin tukeminen ja kehittäminen. Kun perheen aikuiset voivat hyvin, heijastuu se luonnollisesti myös lapsiin ja koko perheen hyvinvointiin.

”Monessa lapsiperheessä eletään ruuhkavuosia, ja aikuisten hyvinvointi saattaa joskus jäädä taka-alalle muiden tarpeiden taakse. Hyvinvointiohjelmassa tarjoamme kaiken huomiomme ja osaamisemme perheen aikuisten hyväksi. Nyt on siis erinomainen tilaisuus antaa aikaa ja huomiota itselle ammattitaitoisen tiimimme tuella”, Eerikkilän palvelumestari ja ohjelman toinen vastuuvalmentaja Ville Laine hehkuttaa.

Laine saa hyvinvointiohjelmaan aisaparikseen ex-ammattijalkapalloilijan, Eerikkilässä jalkapallopalveluiden asiantuntijana toimivan Tuija Hyyrysen.

”Lähijaksoilla Eerikkilässä pääsee rauhoittumaan luonnon helmaan ja irtautumaan hetkeksi arjen aikatauluista yhdessä puolison kanssa. Haemme ensisijaisesti mukaan perheen molempia aikuisia, mutta mukaan voi hakea myös vain yksi aikuinen”, Hyyrynen kertoo.

Puoli vuotta kestävä hyvinvointivalmennus perustuu Eerikkilän E.Way-filosofiaan ja se toteutetaan pilottina nyt ensimmäistä kertaa. Valmennuksessa huomioidaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin liittyvät osa-alueet eli se ei tarkoita pelkästään liikuntaa ja ruokavaliota.

”Olennaista on huomioida jokaisen perheen lähtötilanne ja määritellä sen jälkeen kullekin omat tavoitteet. Autamme ja tuemme jokaista mukaan lähtevää perhettä yksilöllisesti koko valmennuksen ajan”, Laine ja Hyyrynen lupaavat.

Kuntosalitreeni Eerikkilä

Hyvinvointivalmennukseen kuuluu kolme lähijaksoa Eerikkilässä, lähtötilanteen arviointi, perhekohtaiset sparraukset ja kokonaisvaltaiset hyvinvointisuunnitelmat sekä valmennukset ja luennot. Kaikki tulokset dokumentoidaan ja kehitystä seurataan Eerikkilän MyE.Way-sovelluksessa. Lisäksi osallistujat keskittävät pääasiassa valmennuksen ajan ruokaostoksensa K-ryhmän kauppoihin. K-Ruoka -sovelluksen tarjoaman datan avulla arvioidaan perheen ruokaostosten terveellisyyttä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksenne sähköpostilla Villelle. Tarkemmat hakuohjeet löydät tämän sivun lopusta.

 

Mitä hyvinvointivalmennus sisältää?

 • Kolme vuorokauden mittaista lähijaksoa Eerikkilässä (21.-22.9.2024, 18.–19.1. sekä 29.-30.3.2025)
 • Lähijaksojen välissä perhekohtaiset ”Mitä kuuluu?” -sparraukset 1krt /kk
 • Lähtötilanteen arviointi (ravintoindeksi, fyysiset testit, E.Way-kysely)
 • Perhekohtaiset kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoitteet ja suunnitelmat (ravinto, liikunta, uni)
 • Ravintoon, liikuntaan ja uneen / palautumiseen liittyvät valmennukset ja koulutukset
 • Käyttäytymisen / tapojen muuttamiseen liittyvät valmennukset / koulutukset
 • Vanhempien rooli oman lapsen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
 • Kaikki tulokset dokumentoidaan MyE.Way -sovellukseen

 

Kuka voi hakea?

 • Mukaan voivat hakea lasten vanhemmat / huoltajat, joiden perheessä vähintään yksi lapsi on mukana Huuhkaja- ja Helmaripolun 4.–5. -tason (valtakunnalliset tasot) toiminnassa vuoden 2024 aikana
 • Mukaan voidaan valita vain henkilöitä, jotka sitoutuvat olemaan mukana valmennuksessa loppuun asti ja osallistumaan kaikille lähijaksoille
 • Perhe tekee pääasiassa K-Plussa -korttia näyttäen ruokaostokset K-ryhmän ruokakaupoista ja sitoutuu tekemään valmennuksen ajan ruokaostokset pääasiassa K-ryhmän kaupoissa. Valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus käyttää K-Ruoka -sovellusta. Lue lisää K-Ruoka-sovelluksen hyvinvointipalvelusta.
 • Sinulla / teillä on motivaatiota ja halua kehittää hyvinvointianne osaavassa valmennuksessa. Aiempi liikuntatausta ei ole edellytys valmennukseen osallistumiselle.

 

Aikataulu ja kustannukset

 

 • Valmennuksen lähijaksot pietään Eerikkilässä 21.–22.9., 18.–19.1. ja 29.–30.3.2025
 • Valmennuksen omakustannusosuus on yhteensä 170 euroa / hlö sisältäen täysihoidon, majoituksen ja ohjelman kaikilla lähijaksoilla sekä kaikki lähijaksojen välissä pidettävät sparraukset.
 • Hyvinvointivalmennuksen rahallinen arvo on yli 1 600 euroa, joten nyt on mahdollisuus päästä panostamaan omaan hyvinvointiin erittäin kustannustehokkaasti.

 

Esimerkki lähijakson ohjelmasta

Lauantai

10:00-11:00     Tervetuloa luento / etäjakson tunnelmat

11:00-12:00     Lounas

12:00-13:00     Aktiviteetti 1

13:30-14:30     Luento 1

14:45-17:15     PP-Ergo (kestävyyskunnon testi)

16:00-17:30     Majoittuminen

17:00-18:00     Päivällinen

18:00-19:00     Iltaohjelma (omatoiminen)

19:00-21:00     Saunat

21:00-22:00     Iltapala

 

Sunnuntai

7:00-8:45          Inbody – kehonkoostumustesti

8:00-9:30          Aamupala

9:30-10:30        Luento 2

10:30-11:00     Uloskirjautuminen

11:00-12:00     Lounas

12:00-13:00     Aktiviteetti 2

13:30-14:30     Testipalaute ja ohjelmat etäjaksolle

 

Hae mukaan 15.6. mennessä

Hae mukaan vastaamalla alla oleviin kysymyksiin ja lähettämällä ne Villelle sähköpostilla. Ilmoitamme perheille valinnoista kesäkuun loppuun mennessä.

 • Kuvaile lyhyesti perhettänne ja keitä siihen kuuluu
 • Miksi haette pilottiin? Hakeeko mukaan yksi vai kaksi aikuista?
 • Millaisia hyvinvoinnin haasteita perheessäsi esiintyy ja mihin erityisesti kaipaisitte tukea?
 • Onko taloudessanne käytössä K-Ruoka -sovellus?
 • Arvioi, kuinka suuri osa taloutenne ruokaostoista tällä hetkellä tehdään K-ryhmän kaupoissa K-Plussa -korttia käyttäen.
 • Pystyttekö sitoutumaan perheenne ruokaostosten keskittämiseen K-ryhmän kauppoihin valmennuksen ajan?
 • Annatte luvan valmennuksen aikana MyE.Way -sovellukseen kerätyn tiedon hyödyntämiseen tutkimustarkoitukseen anonyymisti. Tutkimuksen toteuttaa Aalto Yliopisto.

Lähetä hakemus 15.6. mennessä sähköpostilla Villelle osoitteeseen ville.laine@eerikkila.fi Merkitse viestin otsikoksi ”Hakemus hyvinvointikampanjaan”.

Lisätiedot: Voit kysyä lisää valmennuksesta Ville Laineelta. Tavoitat hänet puhelimitse p. 044 493 9384 to 30.5. klo 8–16 tai sähköpostilla.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen