Luontokeskuksesta Villa Erik

20.08.2021

Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin keväällä Metsähallitukselta ostaman Luontokeskuksen nimi vaihtuu Villa Erikiksi. Uusi nimi on kunnianosoitus Eerikkilän perustajalle Erik von Frenckellille.

Villa Erikin kesällä alkanut remontti jatkuu syksyn ajan. Sisätiloissa on jo tehty pintaremonttia ja parhaillaan uusitaan kattoa. Lisäksi Villa Erikissä kunnostetaan ja uusitaan kalusteita. Myöhemmin syksyn aikana on tarkoitus kunnostaa myös sisäpihaa.

Lisäksi Villa Erikin sisätiloihin tulee Eerikkilän perustajan Erik von Frenckellin elämästä kertovaa materiaalia, joka suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Urheilumuseon kanssa.

Remontin jälkeen Villa Erik palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita.

”Pystymme parantamaan palveluitamme tarjoamalla jatkossa erinomaiset puitteet ja palvelut niin kokouksiin kuin perhejuhliin”, kertoo Eerikkilän palveluista vastaava johtaja Sirpa Korkatti.

Villa Erikin avajaisia tullaan viettämään loppusyksyn aikana. Epävarmoista ja poikkeavista ajoista johtuen avajaisten tarkemmasta aikataulusta ja Villa Erikin aukioloajoista kerrotaan remontin valmistumisen jälkeen.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort osti kesällä Metsähallitukselta Ruostejärven rannalla sijaitsevan Hämeen Luontokeskuksen kiinteistön, jossa se oli toiminut vuokralaisena vuodesta 2018 lähtien. Samalla Torronsuon ja Liesjärven kansallispuistojen asiakaspalvelu ja retkeilyneuvonta siirtyivät takaisin Metsähallitukselle.

Lisätietoja:

Sirpa Korkatti, ihmisten ja kulttuurin & palvelutoimintojen johtaja
sirpa.korkatti@eerikkila.fi, p. 020 1108 256

Varaustiedustelut:

Yksityishenkilöt: reception@eerikkila.fi p. 020 1108 200
Yritykset: sales@eerikkila.fi, p. 020 1108 238


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.
Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.
Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia