Luonnon oma elämyskeskus

Luontokeskus on lähtöruutusi unohtumattomalle luontoelämykselle. Tule pienelle päiväretkelle tai aloita täysiverinen outdoor-irtiottosi täältä!

Palvelemme aloittelevia ja kokeneita ulkoilmaihmisiä, tavallisia matkailijoita ja retkeilijöitä, yritys- ja koululaisryhmiä ja outdoor-lajien harrastajia. Monipuolinen maasto ja reitistö, laadukas vuokravälineistö kanooteista fatbikeihin ja osaava ja avulias henkilökuntamme tekevät luontokokemuksestasi unohtumattoman elämyksen.

Eerikkila-Luontokeskus-aukioloajat

Hämeen Luontokeskus

Härkätie 818, 31380 Letku

Aukioloajat
Luontokeskus on suljettu remontin takia 15.8. asti.

Huomioithan poikkeavuudet aukioloajoissamme ja palveluissamme sekä erikoisjärjestelymme turvallisten palveluiden takaamiseksi.

Luontokeskus-tapahtumat

Luontokeskuksessa tapahtuu

Luontokeskuksessa järjestetään ympäri vuoden tapahtumia, jotka innostavat liikkumaan luonnossa.

Aktiviteetit-vuokravalineet-Eerikkilä-moduulikuva

Aktiviteetit

Palveleva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinulle maastot ja reitistöt sekä vuokraa sinulle välineet kanooteista fatbikeihin.

Eerikkila-Luontokeskus-Liesjarvi-melonta

Luontokohteet

Eerikkilä sijaitsee Hämeen järviylängöllä kauniissa harjumaisessa ympäristössä. Löydät hienoja kohteita läheltä ja hieman kauempaakin.

Vapaa-aika-Perheet-isokuva-Eerikkilä

Lapset ja nuoret

Eerikkilä tarjoaa kaikenikäisille lapsille ja nuorille ikimuistoisia elämyksiä luonnon omassa huvipuistossa, eikä ruutuaikaa ja muita arjen asioita muista edes kaivata!

Luontokeskus-Yritykset-ryhmat-moduulikuva

Yritykset ja ryhmät

Luonnossa vietetty työhyvinvointi- tai kokouspäivä inspiroi ja saa ajatukset liikkeelle takuulla varmemmin kuin perinteinen neukkarisulkeinen. Koe miten luonto vaikuttaa koko porukan hyvinvointiin ja vireystilaan!

Eerikkila-Luontokeskus-Saapumisohje

Saapumisohjeet

Autolla

Valtatie 2:lta (Helsinki–Pori-tieltä) käännytään opasteiden mukaisesti Hämeen luontokeskukseen, ajetaan 1,5 km ja käännytään vasemmalle pysäköintialueelle opasteiden mukaisesti. Hämeen Härkätietä (nro 2824) Portaan kylästä päin tultaessa käännytään opasteiden mukaisesti oikealle pysäköintialueelle

Julkisilla kulkuneuvoilla

Valtatie 2:lla (Helsinki–Pori) liikennöi useita pikavuorolinja-autoja päivittäin. Luontokeskuksen luoteispuolella pysäkkinä on Eerikkilän tienhaara (Eerikkilä th), josta kävellään Portaaseen päin Hämeen luontokeskukselle noin 1,5 km. Aikatauluja on Matkahuollon sivuilla. Hae joukkoliikenteen reitit ja aikataulut Hämeen luontokeskukselle täältä.

Pyörällä

Hämeen Härkätien pyöräilyreitti kulkee Ruostejärven virkistysalueen ohi. Lisätietoa saa Hämeen järviylängön ulkoilukartasta täältä.

luonto_lisaa_liiketta_kartta_WEB

Luonto lisää liikettä

Blogissamme

Stories from my favourite outdoor destinations near Eerikkilä

21.06.2018 | E.Blog, Luonto

Valokuvausvinkkejä Liesjärven kesäyöhön

07.05.2018 | E.Blog, Luonto

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta

Yhteistyössä