MAAJOUKKUETIE-kausi käyntiin – pelaajakoulutukset ohjelmaan

20.06.2024

Salibandyliiton ja Eerikkilän kehityspäällikkö Miikka Lamu kertoo videolla MAAJOUKKUTIE-toiminnan kuulumisia uuden kauden käynnistyttyä.

“Olemme tuoneet pelaajakoulutuksia mukaan toimintaan. Haluamme antaa pelaajille ajatuksia ja työkaluja, minkä pohjalta miettiä omaa pelaamista, harjoittelua ja urheilijaksi kasvamista.”

Pelaajat ja valmentajat ovat myös päässeet yhdessä luomaan toiminnan standardit, tapoja, joita halutaan toteuttaa yksilöinä ja joukkueena.

“Johtava ajatus on, että tehdään pienet asiat hyvin. Esimerkiksi kengät ovat rivissä telineissä ja kunnioitetaan ja arvostetaan myös kentän ulkopuolisia olosuhteita. Kentällä kyse on pienistä asioista, kehonkieli, keskittyminen, syöttäminen. Yhdessä näistä muodostuu arvomaailma, jota haluamme elää.”

Keskittyminen on ollut pelaajakoulutuksissa kevään ja kesän aikana isona teemana. Pelaajien kanssa on käyty asioita läpi fokusympyrän avulla.

“Miten olla läsnä ja päästä oikeanlaiseen vireeseen. Pelissä saattaa mennä paljon ohi, jos ei olla henkisesti ja fyysisesti valmiina pelaamaan yksittäisiä tilanteita. Ja kun ollaan läsnä, peli-intensiteetti nousee. Intensiteetistä puhutaan paljon tällä hetkellä ja siihen pitää pyrkiä myös harjoituksissa. Ollaan valmiina, pelataan tilanteet loppuun ja täysillä.”

Tapahtumissa pidettävien pelaajakoulutusten lisäksi pelaajille on tehty psyykkisen valmennuksen verkkokurssi. Verkkokurssin videoilla käsitellään muun muassa itsetuntemusta, itseluottamusta, keskittymistä ja motivaatiota.

Lue myös: Blackbirds starttasi toiseen MAAJOUKKUETIE-kauteen

P16-MAAJOUKKUETIE-22022

MAAJOUKKUETIE

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus