Marika Laaksonen Eerikkilän talous- ja hallintojohtajaksi

12.01.2024

Eerikkilän talous- ja hallintojohtajaksi on nimitetty vahvan osaamisen ja kokemuksen alalta omaava Marika Laaksonen. Hän aloittaa työssään tammikuun loppupuolella.

Helsinkiläinen Marika Laaksonen on kokenut talous- ja hallintoalan osaaja, joka kuvailee itseään uudistushenkiseksi, innostavaksi ja laaja-alaiseksi ammattilaiseksi sekä liiketoimintaprosessien kehittäjäksi. Laaksonen on toiminut urallaan lukuisissa alan tehtävissä. Eerikkilään hän siirtyy Kärkimedia-konsernin talousjohtajan tehtävistä, jossa hän viihtyi yli kymmenen vuoden ajan.

Talous- ja hallintojohtajalla on Eerikkilässä laaja vastuualue ja hän toimii myös johtoryhmän jäsenenä sekä tarvittaessa toimitusjohtajan sijaisena. Talous- ja hallintojohtajan toimenkuvaan kuuluu muun muassa yleisestä talouden hallinnasta, rahoituksesta ja sen suunnittelusta sekä henkilöstöhallinnasta huolehtiminen.

Eerikkilän talous- ja hallintojohtajan tehtävä tuli hakuun aiemman talousjohtajan Sami Lehtisen siirryttyä uusien haasteiden pariin.

”Marika tulee jatkamaan Samin vahvaa työtä Eerikkilän talous- ja hallintokokonaisuuden kehittämiseksi. Juuri päivitetyn strategiamme mukaisesti haluamme edelleen kasvaa kannattavasti ja säilyttää investointikykymme ydintoimintaamme jalkapalloon ja salibandyyn. Otamme Marikan vastaan innostuneena tiedostaen hänen kokemuksensa ja näkemyksensä, joka tulee olemaan keskeistä ei pelkästään talouden- ja hallinnon vaan koko Eerikkilän kehittämisen näkökulmasta”, toimitusjohtaja Petri Jakosen sanoo.

Myös Eerikkilän ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtava Sirpa Korkatti iloitsee rekrytoinnin myötä löytyneen ammattilainen, jossa yhdistyvät kokemus ja osaaminen sekä Eerikkilään sopiva arvopohja ja työn merkityksellisyyden tärkeys.

”Mielestäni Marika vahvistaa hienosti Eerikkilän olemassa olevaa kulttuuria. Hänen halunsa ja näyttönsä jatkuvasta oman vastuualueen kehittämisestä osuivat tässä täydellisesti kohdalleen. Marika tulee olemaan myös minulle tärkeä työpari ja odotan tulevaa yhteistyötämme innolla.”

Marika Laaksonen kertoo odottavansa innolla uutta tehtävää ja työyhteisöä.

”Halusin löytää organisaation, jossa oman työn mielekkyyden lisäksi organisaation toiminnassa on isompikin merkityksellisyys. Eerikkilä on vastuullinen toimija monellakin saralla. Koen, että yrityksen arvopohja täsmää omaan arvomaailmaani. On hienoa päästä osaksi työyhteisöä, jossa työntekijät ovat sitoutuneita ja viihtyvät työssään. Silloin meillä on hyvät mahdollisuudet onnistua yhdessä uuden strategian toteuttamisessa”, Laaksonen uskoo.


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: FacebookInstagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen