Markus Halsti tapahtumapäälliköksi Eerikkilään

05.04.2024

 

Markus Halsti aloittaa Eerikkilän tapahtumapäällikkönä elokuussa.

 

Markus Halsti aloittaa Eerikkilän tapahtumapäällikkönä elokuun alussa. Tehtävä on uusi ja sen tavoitteena on varmistaa, että toteutamme Eerikkilässä parhaat mahdolliset tapahtumat maajoukkueille ja seuroille.

Tapahtumapäällikkönä Markus Halstin tehtäviin kuuluu vastata tapahtumien tuotannon johtamisesta sekä suunnittelusta ja koordinoinnista yhdessä Eerikkilän muiden toimintojen, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.  Jalkapallo- ja salibandytapahtumien lisäksi Halsti tulee toimimaan yritystapahtumien tapahtumapäällikkönä. Työn aloitusvaiheessa painopiste on kuitenkin jalkapallo- ja salibandytapahtumissa.

Eerikkilän palvelujohtaja Jani Jernström kuvailee tapahtumapäällikön työnkuvan tukevan uutta strategiaa, jossa on määritelty tavoitteeksi parhaan asiakaskokemuksen ja parhaiden tapahtumien järjestäminen maajoukkueille ja seuroille.

”On ilo ja kunnia saada mukaan henkilö urheilun ytimestä tätä lupausta vauhdittamaan. Markus on itse ollut mukana lukemattomissa tapahtumissa ja hänellä on tapahtumajärjestämisestä näkemystä eri näkökulmista. Meidän tulee kyetä järjestämään tulevaisuudessa entistäkin hienompia asiakaskokemuksia ja ikimuistoisia tapahtumia lapsille, nuorille ja vähän vanhemmillekin yhteistyössä strategisten kumppaneidemme kanssa.”

Ihmisten ja kulttuurin johtajana Eerikkilässä toimiva Sirpa Korkatti sanoo odottavansa innostuneena Halstin liittymistä joukkueeseen.

”Rakennamme Eerikkilän kulttuuria myös jokaisella rekrytoinnilla. Jatkuva halu kehittyä, vahvuudet toimia tiimin jäsenenä sekä ratkaisukeskeinen ja myönteinen ajattelutapa ovat ominaisuuksia, joita Markus osaamisensa ja kokemuksensa lisäksi tuo Eerikkilään.”

35 jalkapallon A-maaottelua pelanneen Markus Halstin ammattilaisura päättyi vuonna 2021 HJK:n riveissä. Sitä ennen hän ehti pelata muun muassa ruotsalaisessa Malmössa ja tanskalaisessa FC Midtjyllandissa. Viimeiset vuodet yrittäjänä toiminut Halsti sanoo olevansa uudesta pestistään älyttömän innostunut.

”Jalkapallo on pysynyt pelaajaurani jälkeen lähellä sydäntäni ja sanoisin intohimon sitä kohtaan jopa kasvaneen. Uran päättymisen jälkeen olenkin pyrkinyt määrätietoisesti kehittämään omia taitojani jalkapallon parissa, suorittaen muun muassa urheilujohtamisen kandin tutkinnon sekä UEFA B -koulutuksen, joista jälkimmäinen toi minut taas Eerikkilään. Opiskelujen lisäksi olen toiminut Jalkapallon Pelaajayhdistyksen toiminnassa sekä keskittynyt erilaisiin asiantuntijarooleihin jalkapallon parissa”, YLE Urheilun jalkapallon asiantuntijatehtävissä nähty ja edelleen kesällä nähtävä Halsti kertoo.

”Tiedostan, että Eerikkilä on jalkapallon ja salibandyn sykkivä sydän ja kehto Suomessa. Se on ollut myös itselle entisenä jalkapalloilijana todella tärkeä paikka, josta minulla on muistoja neljän eri vuosikymmenen ajalta. Uudessa tehtävässäni minua kiinnostaa erityisesti, miten saisimme kehitettyä tapahtumia myös pelaajien näkökulmasta. Uskon, että minulta löytyy tapahtumatuottamiseen näkemystä niin oman kokemukseni kuin koulutukseni pohjalta ja odotan erittäin innokkaasti, että pääsen Eerikkilän tiimiin mukaan.”

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia