Miikka Lamusta Salibandyliiton ja Eerikkilän yhteinen kehityspäällikkö

15.01.2021

Miikka Lamu ottaa vastuulleen myös Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin salibandypalveluiden kehittämisen.

Miikka Lamun tehtävänkuva laajenee kattamaan sekä Salibandyliiton että Eerikkilän kehityspäällikön tehtävät. Salibandyliitossa Lamu on toiminut aiemmin valmennuspäällikkönä, Eerikkilässä hänen tittelinsä on ollut valmennus- ja koulutuspäällikkö.

”Tehtävänkuvien yhtenäistäminen mahdollistaa minulle pidemmän tähtäimen kehitystyön tekemisen aiemman operatiivisen päivittäisen työn lisäksi”, Miikka Lamu tiivistää muutoksen.

”Miikka on ollut meillä pitkään mukana maajoukkuetietoiminnassa, jossa tulee olemaan pääpaino hänen työssään jatkossakin. Nyt hän kuitenkin tiimeineen vastaa ja kehittää salibandypalveluitamme kokonaisuudessaan”, kuvailee Eerikkilän urheilun ja koulutuksen johtaja Hannele Forsman.

Lamu iloitsee pääsevänsä käyttämään pelaajapolun kaikista vaiheista kertynyttä kokemustaan pelaajien ja valmentajien kehitystyössä. Hän korostaa lasten ja nuorten valmennuksen merkitystä laadukkaassa seuratyössä.

”Salibandyn päivitetyssä strategiassa on tavoitteena olla maailman paras. Menestyminen huippusalibandyssa rakentuu elinvoimaisen seuratoiminnan kautta, mikä edellyttää myös urheilu- ja valmennustoiminnassa kokonaisvaltaista näkemystä ja osaamista.”

Lamu muistuttaa, että jatkuva kehittyminen ja sen seurauksena menestyminen on mahdollista, kun sekä pelaajat että valmentajat voivat hyvin.

”Vaativan, mutta samalla välittävän valmentamisen ilmapiirin luominen toiminnan kaikkiin ikävaiheisiin on erityisen tärkeää, kun mietitään lasten motivaation ylläpitämistä ja pelaajapolun jatkumista huippu-urheilijaksi asti.”

Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kuvailee Lamun tittelimuutoksen selkeyttävän asioita, vaikkakin hänen työnsä Salibandyliitossa jatkuvat täysin entisellään.

”Salibandyliiton pelaajakehityksen osalta Miikka on ollut keskeinen tekijä aiemminkin. Nyt tehty muutos antaa hänelle enemmän mahdollisuuksia MAAJOUKKUETIE-toiminnan kehittämiseen sekä Salibandyliiton linjan mukaisen toiminnan tuomiseen myös Eerikkilän muihin salibandytapahtumiin.”

Lisätietoja: Salibandyliiton ja Eerikkilän kehityspäällikkö Miikka Lamu p. 0400 529 026

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia