Miten P18 MAAJOUKKUETIE-toiminta on lähtenyt käyntiin, Jarkko Rantala?

25.09.2021

P18 MAAJOUKKUETIE-toiminnan ensimmäinen uudistetun konseptin mukainen tapahtuma pidettiin tällä viikolla Eerikkilässä. Tapahtumaan oli kutsuttu lähes 130 pelaajaa.

Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala oli tapahtuman päätyttyä hyvillä mielin. Hänen mukaansa tapahtumakokonaisuus oli erittäin onnistunut ja tärkeä.

“Haluamme viedä isoa massaa eteenpäin ja olla maailman paras liiga, johon tarvitaan paljon hyviä pelaajia. Lisäksi haluamme tarjota tapahtumien myötä pelaajien arkeen sopivaa lisämotivaatiota”, Rantala taustoittaa P18-ikäluokan toiminnan muuttumista liittovetoiseksi United-toiminnaksi.

“Työ tehdään tietenkin arjessa ja sitä olemme painottaneet myös pelaajille. Arki ratkaisee. Lisäksi pelaajakehitys tapahtuu seuroissa, liiton tehtävä on olla tukiorganisaatio. United-toiminta on yksi tällainen tukitoiminto.”

Pelaajatapahtuman lisäksi Eerikkilässä oli paikalla valmentajien ammattitutkintoa ja huippuvalmentajakoulutusta käyvät valmentajat, jotka kuuluvat myös tapahtumien valmennustiimeihin.

“On hienoa, että meillä on 20 motivoitunutta valmentajaa kehittämässä suomalaista salibandya ja auttamassa seuroja pelaajakehityksessä. Tässä tapahtumassa koulutus ja pelaajapolku lyövät tiiviisti kättä.”

Katso myös:

U17 päävalmentaja Janne Krankan ajatukset tapahtumasta:

U19 päävalmentajan Jarmo Härmän kommentit tapahtuman annista ja joukkueen tulevista tapahtumista:

U19 maajoukkueleiri Eerikkilä

United-toiminta

MAAJOUKKUETIE-toiminnassa on United-joukkueita tytöissä ikäluokissa T14, T16 ja T18 ja pojissa ikäluokissa P13, P14, P15, P16 ja P18.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus