Verkkokaupan tilausehdot

 

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille on rajoitettu määrä paikkoja. Kurssipaikat täytetään maksujen saapumisjärjestyksessä. Kurssin täytyttyä se poistuu myynnistä verkkokaupasta. Mahdollisia peruutus-/jonotuspaikkoja voi tiedustella puhelimitse myyntipalvelustamme.

Alle 18-vuotiailta tarvitsemme ilmoittautumisen yhteydessä myös huoltajan tiedot.

Ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen ovat sitovia. Äkillisissä sairastapauksissa palautamme lääkärintodistusta vastaan 70% kurssimaksusta, jos peruutuksesta on ilmoitettu ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssi jouduttaisiin perumaan Eerikkilän Urheiluopiston toimesta, palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Asiasta tiedotetaan kurssilaisille henkilökohtaisesti.

Henkilötiedot kerätään Eerikkilän Urheiluopiston asiakasrekisteriin ja niitä ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Jos et halua, että lähetämme sinulle Eerikkilän Urheiluopiston asiakaspostia, ilmoitathan siitä meille. Rekisteriselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Lahjakortti

Mikäli ostosi koskee verkkokaupasta ostettavaa lahjakorttia (Tentsile-lahjakortti), huomioi että lahjakortin käyttöaika on yksi vuosi. Kausituotteissa, kuten tentsilemajoituksessa on rajoitettu saatavuus vain kesäkaudelle ja lahjakortti tulee käyttää viimeistään ostosta seuraavan kauden aikana.

Maksupalvelutarjoaja

Voit maksaa verkkokaupassa kaikkien Suomalaisten pankkien verkkotunnuksilla, sekä yleisimmillä luottokorteilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.