Players’ Housen remontti on valmis

20.06.2024

Players’ Housen remontti on valmistunut aikataulussaan ja talo on taas kokonaisuudessaan pelaajien käytettävissä.

Remontissa uusittiin kaikki pinnat ja kalusteet sekä tehostettiin ilmanvaihtoa. Lisäksi muovimatto vaihtui majoitustiloissa tekstiilimattoon, minkä pitäisi parantaa  huoneiden äänieristystä.

Remontin myötä myös huoneiden varusteluun on tullut joitakin muutoksia. Esimerkiksi kerrossängyt poistuivat rakennuksen A-rapussa sijaitsevista hotellihuoneista. Tämän muutoksen myötä huoneet vaihtuivat neljän hengen huoneista kolmen hengen huoneiksi. Lisäksi hotellihuoneisiin lisättiin pyyhekuivaimet. B- ja C-rapuissa sijaitsevissa soluissa on edelleenkin kuivauskaapit. Aiemmin asiakkailta pyydetyn palautteen perusteella kaikkiin soluihin lisättiin yksi suihku.

Kellarikerroksessa sijaitsevia pukuhuonetiloja laajennettiin siten, että kaksi pukuhuonetta on mahdollista yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi. Lisäksi Palloliiton varastotiloja ja pesula siirtyivät kellarikerrokseen, jonne on tehty myös fysiohuone.

Lapset ja nuoret ovat rakennuksen suurin käyttäjäryhmä ja heidät onkin pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin kaluste- ja materiaalivalinnoissa. Tavoitteena on ollut saada rakennukseen aikaan nuorekas ja raikas ilme, jossa nuoret viihtyvät.

”Olemme hakeneet sporttista, energistä ja maajoukkueidemme värimaailmaan sopiva ilmettä niin majoitustiloihin kuin mukavaan yhdessäoloon sopiviin tiloihin”, Eerikkilän markkinointipäällikkö Laura Sirén kertoo.

 

Paikalliset urakoitsijat

Players’ Housen remontti on toteutettu kokonaisuudessaan paikallisten urakoitsijoiden voimin,

Pääurakoitsijana toimineen Humppilan Putkiasennuksen omistaja Vesa Jokinen kertoo remonttiaikataulun olleen tiukka, mutta kaikki meni hyvin ja lopputulokseenkin hän on tyytyväinen.

Oskari Väre (oik.) valmisti koivuvanerista pukukoppien kalusteet sekä majoitustilojen yöpöydät. Keskellä työnjohtaja Vesa Jokinen, vasemmalla rakennustyöntekijä Kimmo Toivonen.

 

“Työ on ollut tosi mielenkiintoinen ja kaikki on sujunut työmaalla erittäin hyvin. Kunpa kaikki työmaat olisivat yhtä helppoja”, työnjohtajana remontissa toiminut Jokinen hymyilee.

Players’ Housessa päästään nauttimaan myös paikallisesta käsityöstä, sillä Portaan kylästä muutaman kilometrin päässä Eerikkilästä sijaitsevan Oskari Väreen pajalla on loihdittu pukuhuoneiden kalusteet, majoitustilojen yöpöydät sekä sängynpäädyt.

“Tämä oli meille iso ja hieno mahdollisuus, kahden miehen voimin olemme nämä kalusteet tehneet. Ne on tehty käyttöä varten, myöhemmin sitten nähdään miten ne kestävät”, Väre nauraa.

Players’ Housen remontin toteutuksesta vastasivat:

Rakennus- /pääurakoitsija: Humppilan Putkiasennus Oy
Putkiurakka: Humppilan Putkiasennus Oy
Ilmastointiurakka: Forssan LVI-Valmiste Oy
Sähköurakka: Sähköpalvelu Petri Hintsanen Oy
Tasoite- ja Maalaus-urakka: Tasoite ja Maalaus Virolainen Oy
Automaatiourakka: BSV-Automaatio Oy
Kalustetoimittaja: Oy Roltrade Ab
Koivuvanerikalusteet ja sängynpäädyt: A & O Design Oy
Kyltit, opasteet ja teippaukset: Mainossatama Oy

 

Maalaus pukukoppikäytävällä

Players’ Housen pukukoppikäytävän maalaus on taitelija Jesse Pasasen taidonnäyte. Hän kuvailee maalaustaan ja mietteitään maalauksensa aikana seuraavasti:

“Reissu Eerikkilään oli intensiivinen sukellus itselle ennalta tuntemattomaan paikkaan ja aiheeseen, jota en ollut aiemmin käsitellyt taiteessani. Katsoin paikkaa ulkopuolisen silmin ja kaipasin repeämiä – poikkeavia näkökulmia.   Herää ajatus tai ensireaktio: onko kaiken liityttävä jalkapalloon ja urheiluun? Voisiko nuoria mieliä inspiroida tieteellä, taiteella, ajattelijoiden ajatuksilla? Antaisiko se mielelle inspiraatiota”, Pasanen pohtii.

Jesse Pasasen maalaukseen pääsivät lopulta niin Huuhkajien Bubi-huuhkaja kuin Helmareiden Helmi-pöllö. Maalausta voi käydä katselemassa Players’ Housen pukuhuonekäytävällä kellarikerroksessa.

 

 

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus