Porilainen Karhut hakee MAAJOUKKUETIE:ltä tukea arkeen

05.06.2023

Miksi porilainen FBT Karhut United lähti mukaan MAAJOUKKUETIE-toimintaan ja mitä odotuksia seuralla on tulevaisuuden toiminnalle? Ville Salonen vastaa kysymyksiin videolla.

 

FBT Karhut Unitedin viime syksynä aloittanut toiminnanjohtaja Ville Salonen kertoo seuran hakevan MAAJOUKKUETIE-toiminnasta erityisesti tukea arkeen.

“Organisaatiossa on tapahtunut muitakin muutoksia hiljattain, uusi valmennuspäällikkö aloitti toukokuussa. Päätimme seurana lähteä mukaan toimintaan saadaksemme valmentajille ja valmennuspäällikölle tukea arkeen ja myös seurajohtamiseen.”

 

Minkälaisia tavoitteita asettaisit MAAJOUKKUETIE-toiminnalle vuodesta 2025 alkaen?

“Nopeasti on vaikea antaa vastauksia, mutta ainakin harrastajamäärää on tavoitteena saada kasvatettua. Nyt olemme joutuneet tekemään kipeitäkin ratkaisuja, emme esimerkiksi lähde P22-ikäluokassa ollenkaan mukaan sarjaan.”

Salosen mukaan koko lajin ja myös Karhujen seurana tulisi olla vetovoimaisempi ja tarjota mahdollisimman laadukasta tekemistä, jotta vanhemmat olisivat valmiita tuomaan lapsensa lajin pariin ja myös maksamaan siitä. Tähän haetaan lääkkeitä muun muassa MAAJOUKKUETIE-seurojen yhteistyöstä.

“Omasta kuplasta on mukavaa päästä pois vaihtamaan ajatuksia ja oppimaan uutta muiden seurojen kanssa.”

 

Haastattelu tehtiin MAAJOUKKUETIE-seurojen yhteisessä tapaamisessa, josta käynnistyneen prosessin tavoitteena on yhdessä seurojen kanssa luoda MAAJOUKKUETIE-toiminnalle visio ja arvot sekä kirkastaa yhteistä tavoitetilaa. Aikataulullisesti tavoitteena on esitellä yhdessä päivitettyä MAAJOUKKUETIE-toimintamallia loppuvuodesta 2024 ja ottaa se käyttöön vuodesta 2025 alkaen.

Salibandy pojat winter cup Eerikkilä 2022

Kehity valmentajana koulutuksessamme

VAT – HVK -salibandyn valmentajakoulutus antaa valmiudet edustustason joukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen sekä nuoren huippupelaajan kehittämiseen

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus