Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja panostamme ravintolassamme yhä enemmän henkilökohtaiseen palveluun. Henkilökunta on ollut vahvasti mukana konseptien kehityksessä, ideoinnissa ja toteuttamisessa.

Ravintolan palveluiden uudistumisen myötä kulunvalvontaportit ja ruokakortit ovat poistuneet käytöstä. Toivotamme kaikki asiakasryhmämme henkilökohtaisesti tervetulleeksi ravintolaan saavuttaessa. Ruokailun voi nyt myös maksaa ravintolan kassapisteellä.

Samalla ravintolan alakerrassa sijaitsevan Café 49:n konsepti uudistuu. Kahvilan nimi muuttuu Bar & Café 49:ksi ja se on avoinna päivittäin klo 16–23. Bar & Cafe 49 toimii Eerikkilän olohuoneena ja kohtaamispaikkana, johon voi kokoontua iltaisin ystävän tai työporukan kanssa esimerkiksi ennen illallista. Päivisin tilaa voi käyttää etätyöskentelyyn tai ryhmätilana. Päiväaikaan henkilökunta palvelee yläkerrassa ravintolan tiloissa.  Bar & Cafe 49 on myös varattavissa yksityiskäyttöön esimerkiksi illanviettoihin tai muihin tilaisuuksiin. Bar & Cafe 49:n konseptin uudistus jatkuu vielä kevään aikana muun muassa ruoka- ja juomalistojen päivittämisellä.

Muutosten myötä välinevuokraus siirtyy vastaanottoon päärakennukseen, pois lukien kesän sesonkiaikana rannassa palveleva välinevuokrauspiste. Myös vastaanoton yhteydessä olevan Café Erikin konseptia uudistetaan kevään aikana.

Bar & Café 49 avautuu 3.4. Kahvila on suljettuna muutostöiden takia 2.4. Alueen ulko-opasteiden päivitys on parhaillaan käynnissä.

Lisätiedot: Palvelujohtaja Jani Jernström p. 020 1108 217 jani.jernstrom@eerikkila.fi

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus