Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, salibandy- ja futsaltapahtumiin varmistamaan tapahtumiemme palvelun laadun huippuammattilaistemme johdolla. Tapahtumatyöntekijöiden tehtävät ovat monipuoliset ja koulutamme valitut henkilöt tehtäviin. Tapahtumatyöntekijät pääsevät työnsä ohessa tutustumaan Eerikkilän kokonaisvaltaisen kehittymisenseurannan malliin sekä verkostoitumaan laajasti urheilun parissa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille ja on yhdistettävissä esimerkiksi liikunnanohjaajakoulutusten (AMK) harjoitteluihin tai syventäviin opintoihin oppilaitosten antamien raamien puitteissa.

 

Tehtävänkuva

Työskentelet jalkapallon Huuhkaja- ja Helmaripolun tapahtumissa, salibandyn MAAJOUKKUETIE-tapahtumissa sekä futsaltapahtumissa, joita järjestetään ympäri vuoden. Yksi tapahtuma kestää pääsääntöisesti kolme vuorokautta. Työnkuvaasi tapahtumissa kuuluu mm.:

 • Nuorten urheilijoiden testien toteuttaminen
 • Testitulosten syöttäminen Eerikkilän sähköiseen MyE.Way-järjestelmään
 • Otteluissa toimitsijana toimiminen
 • Otteluiden kuvaaminen, pelinanalyysit

 

Osaamisvaatimukset

Tehtävä sopii henkilölle, joka

 • On kiinnostunut urheilusta, emme vaadi tiettyä lajitaustaa
 • On sitoutunut ammattimaiseen tekemiseen ja kykenee pitkäänkin työpäivään
 • Haluaa itselleen työ- tai jatko-opiskelupaikan urheilun parista
 • Omaa hyvän asenteen ja työmoraalin
 • Katsomme eduksi erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä mahdollisuuden sitoutua vähintään kymmeneen tapahtumaan vuoden aikana

 

Tarjoamme

 • Tueksesi osaavan ja innostuneen tiimimme sekä mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten urheilun parissa
 • Mahdollisuuden oppia kokonaisvaltaisesta kehittymisen seurannasta ja kehittymisestä jalkapallossa, salibandyssa ja futsalissa
 • Pääset verkostoitumaan isoon joukkoon valmennuksen asiantuntijoita ja eri seurojen valmentajia
 • Mahdollisuuden työllistyä myöhemmin päätoimisesti joko Eerikkilään tai seuroihin
 • Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

 

Työ alkaa: sopimuksen mukaan Työsuhde: keikkatyösuhde Hakuaika: 15.6. asti

Maksettava korvaus: Työstä maksetaan erikseen sovittava palkkio sekä matkakulut Eerikkilään. Tapahtumien aikana työhön sisältyy majoitus sekä täysihoito.

Tiedustelut ja tehtävään hakeminen: Saku Koskinen vastaa kysymyksiisi sähköpostilla, saku.koskinen@eerikkila.fi tai puhelimitse 4.6. alkaen p. 050 5110 924.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana, joten toimi ripeästi. Teemme valinnat viimeistään kesäkuun loppuun mennessä.

Hae paikkaa 15.6. mennessä

 

Huuhkaja- ja Helmaripolku on seurojen pelaajakehityksen tueksi muodostettu alusta, jota Palloliitto järjestää yhdessä Eerikkilän kanssa. Huuhkaja- ja Helmaripolun toiminta on tarkoitettu 10-15 -vuotiaille pelaajille ja heidän valmentajilleen. Huuhkaja- ja Helmaripolku jakautuu kahteen osakokonaisuuteen: tiedolla johtamiseen sekä Huuhkaja-Helmariliigaan.

Salibandyliiton pelaajapolku, MAAJOUKKUETIE, on suunnattu 13–18-vuotiaiden tavoitteelliseen kilpaurheiluun ja sen tavoitteena on kehittää ja tukea suomalaisten seurojen pelaajakehitystä sekä valmentajien osaamisen kehittymistä. MAAJOUKKUETIE toteutetaan Eerikkilän kehittämän kokonaisvaltaista kehittymistä tukevan E.Way -filosofian mukaisesti.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok ja Twitter.

 

 

 

Salibandy_testit

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia