P13-14 MAAJOUKKUETIE Eerikkilässä

MAAJOUKKUETIE - Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät yleisimmät kysymykset MAAJOUKKUETIE-tapahtumiin liittyen.      

Maajoukkuetie_Salibandyliitto ja Eerikkilä_yhteistyö_logo

Tietoa tapahtumasta

Miten joukkueenjohtajana, valmentajana, yhteyshenkilönä saan joukkuetta koskevia tietoja sähköpostitse?

 • Lisää yhteystietosi tämän linkin kautta, jotta saat ajankohtaiset tiedot (esim. tiedon tapahtuman ohjelman ja ohjeistuksien lisäyksestä).

Mistä näen joukkueen tulevan tapahtuman ohjelman ja ohjeistukset?

MAAJOUKKUETIE salibandy

Laskutus

Mitä tapahtuma maksaa ja miten se laskutetaan?

 • Tapahtuman hinta on 165 € / hlö sisältäen joukkuekohtaisen ohjelman mukaisen sisällön.
 • Jokaiselta osallistujalta laskutetaan sama hinta, pakettihinnasta ei tehdä osahyvityksiä. Sisäänkirjautuessa vahvistetaan allekirjoituksella lopullinen henkilömäärä, joka toimii laskutuksen perusteena. Laskutus seuralle tapahtuman jälkeen.

Miten toimitaan jos osallistuja sairastuu/loukkaantuu kesken tapahtuman?

 • Mikäli osallistuja lähtee kesken pois tapahtumasta, tulee siitä ilmoittaa vastaanottoon. Jos osallistuja joutuu keskeyttämään tapahtuman, ei Eerikkilä ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen tapahtuman hintaa asiakkaalle.

T18 MAAJOUKKUETIE-tapahtuma Eerikkilässä

Tapahtumaan ilmoittaminen

Miten joukkueen yhteyshenkilö ilmoittaa osallistujat MAAJOUKKUETIE-tapahtumaan?

 • Ilmoittautuminen tapahtuu joukkueen oman Lyyti-linkin kautta, johon saat ohjeistukset sähköpostilla noin kuukautta ennen joukkueen tapahtumaa
 • Jotta saat ilmoittautumista koskevat ohjeistukset sinut tulee olla lisättynä joukkueen yhteyshenkilöksi Lyyti-linkille: www.lyyti.fi/reg/yhteystiedotMAAJOUKKUETIE  Huom. myös joukkueen yhteyshenkilön vaihtuessa tulee hänet lisätä tai päivittää joukkueen uudeksi yhteyshenkilöksi. Saat ohjeistukset sähköpostilla noin kuukautta ennen joukkueen tapahtumaa. Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytin kautta.

Kuinka monta osallistujaa tapahtumaan voi ilmoittaa?

 • Tapahtumissa joukkueen pelaaja- ja valmentajamäärä: 15–22 pelaajaa ja 3–5 valmennustiimin jäsentä (sisältää seuran valmennuspäällikön).

Players´ House standard huoneisto makuuhuone Eerikkilä

Majoitus

Miten joukkue majoitetaan tapahtumassa?

 • Hintaan sisältyy majoitus Players´ House-rakennuksessa 3-5 hengen huoneissa sekä Frenckell-rakennuksessa (Economy) 2-4 hengen huoneissa. Niissä tapahtumissa, joissa edellä mainittu majoituskapasiteetti ei riitä, voidaan vieraita poikkeuksellisesti majoittaa muihin rakennuksiin.
 • Joukkueen taustat majoitetaan pääsääntöisesti samaan rakennukseen pelaajien kanssa.
 • Kaikissa majoitustiloissa on liinavaatteet sekä pyyheliinat.
 • Majoitushuoneet saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00. Huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 11.00. Kun huoneet eivät vielä tai enää ole ryhmäsi käytössä, saatte käyttöönne tavaransäilytystilan. Vastaanotto tarkentaa paikan päällä pukuhuoneiden käyttömahdollisuuden.

Voiko joukkueen majoitusluokan korottaa?

Halutessasi voit korottaa ryhmäsi majoitusluokkaa lisämaksua vastaan, mikäli haluamassasi majoitusluokassa on tilaa. Majoitusluokan korotuksen hinnat ovat:

 • Hotellin uusi puoli (Standard)  25 € / hlö / tapahtuma
 • Huoneistot 46 € / hlö / tapahtuma
 • Huvilat: 500 € / iso huvila ja 350 € / pieni huvila / tapahtuma
 • Yhden hengen huoneen lisämaksu on 35 € / hlö / vrk.

Miten voin varata pelaajalle ennen tapahtumaa lisäyön?

Mikäli pelaajalla on tarvetta tulla Eerikkilään tapahtumaa edeltävänä iltana, tulee majoitusvaraus tehdä ennakkoon. Lisäyön hinta aamiaisella maksaa 35,00€ / hlö. Verkkokaupan kautta on mahdollista ostaa myös iltapala tulopäivälle (8,33 €). Verkkokaupan kautta tehtävät varaukset tulee tehdä viimeistään 3 päivää ennen tapahtumaa. Sisäänkirjautuminen klo 20.30 mennessä. Linkki löytyy kutsukirjeestä.

Majoitus-Hotelli-Frenckell-Eerikkilä-moduulikuva

Mitkä ovat verkkokaupan tilausehdot?

Ilmoittautuminen ja varausmaksun maksaminen ovat sitovia. Äkillisissä sairastapauksissa palautamme 70% maksusta, edellyttäen että peruutuksesta on ilmoitettu ennen tapahtuman alkamista.

 

Jalkapalloleiri syömässä Eerikkilässä

Ruokailut

Voinko varata joukkueelle lisäruokailuja?

Joukkueilla on mahdollisuus ostaa lisäruokailuna esim. välipalapöytä (8,33 €), tai eväspussit (8,33 €) ennakkovaraukset noin viikkoa ennen tapahtumaa. Varaukset maajoukkuetie@eerikkila.fi

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Onko pelaajien huoltajien ja muiden mukana tulevien henkilöiden mahdollista majoittua ja ruokailla Eerikkilässä tapahtuman aikana?

 • Pelaajien huoltajat voivat tehdä majoitusvaraukset verkkosivujemme kautta tai Eerikkilän vastaanotosta p. 0201 108 200 reception@eerikkila.fi. Huoltajien lisäksi joukkueen mukana tulevien muiden aikuisten mm. bussikuljettajien tulee tehdä oma majoitusvaraus.
 • Lähiruokalounas on tarjolla joka päivä klo 11-14 Klubitalolla, maksun voi suorittaa ravintolan kassalle.

0G7A0245

Vastaanotto ja aukioloajat

Miten vastaanotto palvelee Eerikkilässä?

Vastaanotto palvelee maanantaista sunnuntaihin klo 7-21

Eerikkilä E.App

Eerikkilän oma sovellus - lataa sovelluskaupasta

E.Appista löydät muun muassa tarjolla olevat 360-aluekartan, aktiviteetit, kuuntelet podcastia, näet lounaslistan tai varaat oman lomasi.