Respect Cupissa loistettiin kilpaa auringon kanssa

10.05.2023


Perinteinen erityislasten jalkapalloturnaus Respect Cup pelattiin jälleen unelmien liikuntapäivänä Eerikkilässä. Tubettajatähti Ilaripro lämmitteli turnaukseen valmistautuneita joukkueita ennen pelien alkamista. Tapahtuman tavoitteena on kannustaa lapsia liikkumaan.

 

Jo kuudetta kertaa Eerikkilässä järjestetty erityislasten ja -nuorten jalkapalloturnaus Respect Cup päästiin jälleen pelaamaan loistavissa olosuhteissa, kun tapahtumaan osallistuneet lapset loistivat kilpaa taivaalla paistaneen auringon kanssa.

 

Respect Cupin avasi viime vuoden tapaan PUMAn virallinen brändilähettiläs, tubettajatähti Ilaripro. Hän oli myös mukana ennen turnausta pidettävällä rastiradalla. Kaikki tapahtumaan osallistuvat pelaajat saivat tuttuun tapaan kotiin viemisiksi oman uuden pelipaidan ja -pallon sekä kultaisen mitalin.

 

”Lasten ilmeistä näkee ilon, tätä tapahtumaa on odotettu kauan. Meillä oli jälleen ihan huippu meininki”, Turun Luolavuoren koulun erityisluokanopettaja Jani Rothberg iloitsi tapahtuman päätyttyä.

 

Miko (oik.) ja Vesa osallistuivat Respect Cupiin hyvinkääläisten Martin koulun ja Hakalanpolun koulun yhteisjoukkueella.

 

Hyvinkäältä Martin koulusta tapahtumaan tulleet Miko, 13, ja Vesa, 14, kertoivat pitäneensä kovasti päivästä, vaikka turnausmenestystä ei tällä kertaa tullutkaan.

 

”Osalla meidän joukkueesta oli vähän enemmän intoa pelata ja osalla vähemmän. Ilaripro teki aika siistejä temppuja pallolla”, Miko jutteli ennen kotimatkan alkamista.

 

”Ehdottomasti kivointa oli pelata jalkapalloa, vaikka vapaa-ajalla tykkään eniten sählystä”, Vesa paljasti.

 

Kuuden joukkueen Respect Cupiin osallistuivat joukkueet Forssan Akvarellin koulusta, Hyvinkään Hakalanpolun ja Martin kouluista, Salon Armfeltin koulusta, Tampereen Puistokoulusta, Turun Luolavuoren koulusta sekä Vihdin Nummelan Kuoppanummen koulukeskuksesta.

Turnauksen järjestivät Eerikkilän kanssa yhteistyössä PUMA Finland Oy ja Turun Luolavuoren koulu.

 

Vuosittain pelattavan Respect Cupin tavoitteena on kannustaa kaikkia lapsia ja nuoria liikkumaan ja iloitsemaan liikunnan riemusta yhteisöllisessä hengessä sekä toisia pelaajia kunnioittaen.

 

Turnauksen ottelut pelattiin pienpelikentällä.

Tubettajatähti Ilaripro oli mukana tapahtumassa ja opetti mm. ennen turnauksen alkua osallistujille erilaisia kikkoja.

 

Turnauksessa nähtiin liikunnan riemua ja reilua kilpailuhenkeä. Tässä kuvassa toisistaan ottavat mittaa Vihdin Nummelan Kuoppanummen koulukeskus (punainen asu) ja Turun Luolavuoren koulu.

 

Eerikkilän henkilökunnasta Arttu (vas.) ja Markus vastasivat otteluiden tuomaroinnista.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen