Salibandyn MAAJOUKKUETIE – T14 Classicin matkassa

08.11.2022

Tervetuloa seuraamaan Tampereen Classicin T14-joukkueen matkaa MAAJOUKKUETIE-toiminnassa.

 

Classicin matkassa 1

Mitä Tampereen Classicin T14 joukkue odottaa MAAJOUKKUETIE-toiminnasta? Mitä muuta tapahtumissa tehdään kuin pelataan? 

“Ensimmäinen tavoite meillä on rakentaa yhtenäinen joukkue, kun kaksi ikäluokkaa aloittanut juuri yhdessä. Tämä on siihen tosi hyvä tapahtuma”, sanoo joukkueen päävalmentaja Mika Lahtinen.

Joukkueen pelaajat Kiira, Elli ja Enni kertovat videolla myös tunnelmiaan MAAJOUKKUETIE-tapahtumasta. Tytöt ovat huomanneet treenaamisen lisäksi muun muassa ruokavalion ja levon merkityksen urheilussa.

Katso videolta, mitä muuta tytöt ajattelevat harrastuksestaan.

 

Classicin matkassa 2

Tampereen Classicin T14 joukkue vieraili toista kertaa MAAJOUKKUETIE-tapahtumassa. Mitä tapahtumien välissä on tapahtunut ja mihin tällä kertaa leirillä keskitytään?

“Toisessa tapahtumassa meidät on testattu hyvinkin monipuolisesti. Testaaminen ja tuloksien seuranta on antanut hyvää tukea harjoitteluun ja tekemiseen”, sanoo joukkueen päävalmentaja Mika Lahtinen.

Joukkueen toinen valmentaja Veera Husso kertoo myös, että joukkue on keskittynyt viime aikoina harjoittelussaan erityisesti mailatekniikkaan ja lajitaitoon ja treenaus on alkanut pikku hiljaa myös näkyä tyttöjen otteissa. Mika ja Veera sekä joukkueen pelaajat Enni, Eevi ja Elli kertovat videolla lisää.

P13-14 MAAJOUKKUETIE Eerikkilässä

Salibandyn MAAJOUKKUETIE

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen