Siivouspalvelut osaksi Eerikkilän omaa liiketoimintaa – henkilökunnan määrä nousee yli sadan

28.09.2022

Siivouspalvelut siirtyvät joulukuussa osaksi Eerikkilän omaa liiketoimintaa. Siistijöiden rekrytointi  on parhaillaan käynnissä. Uusien rekrytointien myötä eerikkiläläisten määrä nousee yli sataan henkilöön.

Eerikkilässä pyritään kehittämään jatkuvasti asiakaskokemusta, jonka yksi merkittävä osa on siisteys ja siivoustyön toimivuus. Tämän takia siivouspalvelut tulevat toimimaan osana Eerikkilän omaa liiketoimintaa ensi joulukuusta alkaen. Muutos tulee olemaan merkittävä koko talon toimintakulttuurille.

”Eerikkilä on tärkeä monelle Eerikkilässä siivoustyötä tekevälle. On hienoa, että saamme nyt siivoushenkilöstön osaksi omaa henkilökuntaa. Lisäksi paikallisuus ja vastuullisuus ovat meille työnantajana ja henkilöstökokemuksenkin näkökulmasta tärkeitä arvoja”, Eerikkilässä ihmisten ja kulttuurin johtajana työskentelevä Sirpa Korkatti kertoo.

Hän sanoo olevansa asiasta valtavan innostunut ja tuntevansa samalla suurta vastuuta siitä, että lupaus saadaan toteutettua.

”Että pystymme tarjoamaan siistijöille kokemuksen, jossa he ovat tärkeä osa tiimiä ja jossa pääsee tekemään merkityksellistä työtä. Me haluamme työnantajana tuoda esiin myös siivoustyön vaativuutta ja sitä kautta nostaa alan arvostusta.”

 

Mahdollisuus loistaa

Siisteys on tutkitusti yksi tärkeimmistä asiakasviihtyvyyteen vaikuttavista asioista. Siivouksen laatu näkyy asiakkaille luonnollisesti alueen yleisilmeestä ja paikkojen siisteydestä, mutta siivoushenkilöstö on näkyvässä osassa myös asiakaspalvelussa kohdatessaan asiakkaita eri toimipisteissä. Tähän aiotaan kiinnittää huomiota myös siivoushenkilöstön koulutuksessa.

”Kaikki lähtee ihmisistä. Minun tehtäväni on yksinkertaisesti huolehtia siitä, että uudella tiimillä on mahdollisuus onnistua työssään ja päästä loistamaan”, Eerikkilän palvelujohtaja Jani Jernström innostuu.

Jernström jatkaa, että teknisen prosessin lisäksi siivousta tullaan kehittämään ja työntekijöitä kouluttamaan myös asiakaspalvelun näkökulmasta.

”Meillä on nyt mahdollisuus miettiä uutta toimintoa kokonaisuutena. Mitä kaikkea tarkoittaa, kun siivouspalvelut liittyvät osaksi muita toimintoja. Tulemme varmasti puhumaan myös asiakaslähtöisyydestä puhtautta ja laatua unohtamatta.”

 

Rekrytointi auki

Kokonaisen uuden toiminnon sulauttaminen talon toimintaan tulee väistämättä koskettamaan koko henkilökuntaa.

”Saamme paljon uusia ihmisiä ja uutta osaamista taloon. Meidän on oltava huolellisia perehdytyksessä, joka koskee koko Eerikkilän henkilöstöä”, Korkatti alleviivaa.

Siistijöiden rekrytointi on juuri alkanut ja jatkuu 23.10. asti.

”Tarvitsemme monenlaista osaamista ja niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia työntekijöitä. Olemme kiinnostuneita valmiista osaajista, mutta pystymme myös opettamaan työhön. Tärkeintä on asenne sekä halu oppia uutta ja työskennellä Eerikkilässä”, Korkatti listaa.

Korkatin ja Jernstömin mukaan Eerikkilä tarjoaa uudelle työntekijäryhmälleen ympäristön, jossa itseään on mahdollista kehittää ja jossa tarjotaan työkaluja myös omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

”Olemme henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimpia työpaikkoja ja kiinnitämme erityistä huomiota niin Eerikkilän, itsemme kuin johtamisjärjestelmämme jatkuvaan kehittämiseen”, Korkatti tiivistää.

Jani Jernström sanoo melko tuoreena eerikkiläläisenä olevansa erityisen innostunut päästyään tekemään Eerikkilässä itselleen merkityksellistä työtä.

”Tärkeintä täällä ovat ihmiset, huipputyypit. Toinen juttu on työn merkityksellisyys. Olemme jättämässä jälkeä yhteiskuntaan. Lasten ja nuorten hyvinvointi on itselleni tärkeä arvo. Lisäksi miljöö, luonto ja ympäristö ovat hienoja Eerikkilässä.”

 

Tutustu siistijöiden työnkuvaan ja hakuohjeisiin. Voit myös soittaa Janille (soittoajat 19.10. klo 10-12 ja 24.10. 14-15.30) kysyäksesi lisätietoja siistijöiden rekrytoinnista.
Tutustu myös Eerikkilään työnantajana.

Eerikkilän vastaanotto

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen