Tammela-rakennuksesta Players’ House

01.02.2024

Player’s House sai nimikyltin rakennuksen ulkoseinään.

 

Remontissa parhaillaan oleva Tammela-rakennus on saanut uuden nimen, Players’ House. Nimensä mukaisesti Players’ House on erityisesti pelaajien majoituspaikka.

Players’ House remontoidaan pelaajien tarpeita ja toiveita ajatellen, laadukkaita materiaaleja käyttäen. Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo, että majoitustilat haluttiin päivittää samalla tasolle Eerikkilän muiden palvelujen kanssa. Uudella nimellä haluttiin myös kunnioittaa Eerikkilän nuoria asiakkaita, tulevaisuuden tähtiä.

”Kaikkea toivottua emme tietenkään pysty toteuttamaan, koska kyseessä ei ole uudisrakennus. Lähtökohta remontille oli kuitenkin, että haluamme omalta osaltamme varmistaa, että pelaajilla olisi mahdollisimman hyvä olla Eerikkilässä”, Jakonen aloittaa.

Players’ Housen soluihin tulee siniset kerrossängyt.

”Remontin myötä haluamme pitää heidän majoitustiloistaan huolta samalla tavalla kuin huolehdimme kentistä, ravinnon laadusta ja muista palveluistamme. Players’ House on pelaajien talo ja toivomme tietenkin, että pääsemme tässä nuorten kanssa sellaiseen vuorovaikutukseen, että huolehdimme yhdessä remontoitujen tilojen kunnossa pysymisestä.”

Players’ Housen remontissa uusitaan kaikki pinnat ja kalusteet sekä tehostetaan ilmanvaihtoa. Lokakuussa alkanutta remonttia toteutetaan vaiheittain ja rakennus on pois käytöstä vain kuukauden ajan huhti-toukokuussa 2024. Remontti on edennyt hyvin suunnitellun aikataulun mukaisesti. Kaiken pitäisi olla valmista alkukesällä.

Eerikkilän rakennusmestari Petri Salo kertoo, että B- ja C-portaiden remonttityöt ovat jo valmistuneet ja työ on edennyt A-portaaseen.

”Työ ovat hyvässä vauhdissa ja mielestäni myös vaiheittain tekeminen on onnistunut hyvin. Vaikka rakennusmiehet ovat joutuneet kulkemaan samoista ovista asiakkaiden kanssa, ei käyttäjille ole aiheutunut kohtuutonta haittaa”, Petri Salo kertoo.

 

Sporttista ilmettä maajoukkueiden värityksellä

Lapset ja nuoret ovat rakennuksen suurin käyttäjäryhmä ja heidät onkin pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin kaluste- ja materiaalivalinnoissa. Tavoitteena onkin saada rakennukseen aikaan nuorekas ja raikas ilme, jossa nuoret viihtyvät.

Tilojen väritys on pitkälti sinivalkoinen.

”Olemme hakeneet sporttista, energistä ja maajoukkueidemme värimaailmaan sopiva ilmettä niin majoitustiloihin kuin mukavaan yhdessäoloon sopiviin tiloihin”, Eerikkilän markkinointipäällikkö Laura Sirén kertoo.

Muovimatto vaihtuu majoitustiloissa tekstiilimattoon, minkä pitäisi parantaa huoneiden äänieristystä. Remontin myötä myös huoneiden varusteluun tulee joitakin muutoksia. Esimerkiksi kerrossängyt poistuvat rakennuksen A-rapussa sijaitsevista hotellihuoneista.

 

Tämän muutoksen myötä huoneet vaihtuvat neljän hengen huoneista kolmen hengen huoneiksi. Lisäksi hotellihuoneisiin lisätään pyyhekuivaimet. B- ja C-rapuissa sijaitsevissa soluissa tulee olemaan jatkossakin kuivauskaapit. Aiemmin asiakkailta pyydetyn palautteen perusteella kaikkiin soluihin myös lisätään yksi suihku.

”Wc-tiloja emme valitettavasti saa lisää, siihen ei rakennuksen kapasiteetti riitä”, Salo pahoittelee.

Rakennuksen pukuhuonetiloja laajennetaan siten, että kaksi pukuhuonetta on mahdollista yhdistää jatkossa yhdeksi isoksi pukuhuoneeksi. Lisäksi Palloliiton varastotiloja ja pesula siirtyvät remontin jälkeen rakennuksen kellarikerrokseen, jonne rakennetaan myös fysiohuone.

Players’ Housen remontin aikataulu

  • Vaihe 1. B- ja C-porras, lokakuu 2023 – tammikuu 2024
  • Vaihe 2. A-porras, tammikuu – huhtikuu 2024
  • Vaihe 3. Kellari ja ulkotyöt huhtikuu – toukokuu 2024
    • Rakennus pois käytöstä noin neljä viikkoa huhti-toukokuussa

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen