“Tavoitteena suomalaisen jalkapallon merkittävä tasonnosto” – Huuhkaja- ja Helmaripolku 2024–25 esitellään kesäkuussa 

14.04.2023

Ilmoittautuminen on auki. Tervetulleita ovat kaikki seurat! 

Huuhkaja- ja Helmaripolun missiona on toimia suomalaisen huippujalkapallon yhteisenä alustana ja suunnannäyttäjänä polulla kansainväliselle huipulle. Menestys vaatii heittäytymistä, hikeä ja lukemattomia tunteja harjoittelua. Tehokkaalla tiedon johtamisella varmistetaan kovan työn muuntaminen voitoiksi ja lopputurnauspaikoiksi.  

Huuhkaja- ja Helmaripolun alustavaksi tavoitteeksi on määritetty yhdessä 48 seuran, Palloliiton ja Eerikkilän kesken suomalaisen jalkapallon merkittävä tasonnosto. Sata suurinta suomalaista jalkapalloseuraa halutaan sitouttaa yhteiseen alustaan vuoteen 2025 mennessä. Huuhkaja-ja Helmaripolun toimenpiteet halutaan saada näkymään myös suomalaisten huippupelaajien laadussa vuoteen 2030 mennessä. Laadukkuuden mittareiksi on valikoitu suomalaisten miespuolisten pelaajien markkina-arvo ja naispuolisten pelaajien saama peliaika top 5–liigoissa.  

Keskeiset toimenpiteet toimintakausilla 2024–25 esitellään tarkemmin kaikille kiinnostuneille seuroille järjestettävissä tapahtumissa 7.6.–16.6. Tapahtumien yhteydessä järjestetään alueelliset urheilutoiminnan tiedolla johtamisen työpajat Huuhkaja- ja Helmaripolun tasoilla 1–5 oleville seuroille. Samoissa tapahtumissa kesäkuussa 2023  päästään siis esittelemään koko kevään työstettyä Huuhkaja- ja Helmaripolkua 2024 sekä käsitellään urheilutoiminnan tiedolla johtamista alueellisissa työpajoissa. Työstössä ovat olleet mukana Huuhkaja- ja Helmaripolun tasojen 1–5 seurat, Palloliitto ja Eerikkilä. 

Tapahtumat ovat hybriditapaamisia, joten osallistujat voivat tulla paikan päälle tai osallistua etänä teamsin kautta. Seurat voivat vapaasti tulla myös toisen alueen tapahtumaan, mikäli sen ajankohta sopii paremmin tai on kiinnostavampi – esimerkiksi perjantaina 16.6. järjestettävä Eteläisen alueen tapahtuma huipentuu Huuhkajien Slovenia-kotiotteluun kello 19.  

Kaikki seurat siis mukaan kesäkuussa kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaanIlmoittautuminen on auki!

TAPAHTUMAT: 
KE 7.6. Pohjoinen alue (Oulu)
TI 13.6. Itäinen alue (Mikkeli)
KE 14.6. Läntinen alue (Tampere)
PE 16.6. Eteläinen alue (Helsinki)  

TAPAHTUMIEN AIKATAULUT:
Klo 13.30–15.45: Työpajaosuus. Tarkoitettu Huuhkaja-Helmaripolun T1–T5 seuroille 2023.
Klo 16–17.15: Huuhkaja- ja Helmaripolun 2024–25 esittely. Tarkoitettu kaikille toiminnasta kiinnostuneille seuroille. 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus