Tero Jalonen MyE.Way-tietopalvelun palvelupäälliköksi

06.04.2023

Asteittain käyttöön otettavan Eerikkilän uuden MyE.Way-tietopalvelun palvelupäälliköksi on valittu Tero Jalonen. 11.4. tehtävässä aloittava Jalonen vastaa työssään MyE.Way-palvelun kehittämisestä ja käyttökokemuksesta.

MyE.Way-palvelun palvelupäällikkönä aloittava Tero Jalonen tulee vastaamaan palvelun kehitystyöstä, sen aktiivisesta ohjaamisesta ja käytännön yhteistyöstä palvelun ylläpito- ja kehityskumppanina toimivan Turun ammattikorkeakoulun kehitystiimin kanssa. Lisäksi Jalosen vastuulle kuuluvat palvelun käyttäjätuki ja käyttäjäkoulutusten valmistelu sekä erinomaisen digitaalisen asiakaspalvelun tuottaminen.

”Tero tulee tärkeässä vaiheessa mukaan tehostamaan MyE.Way:n kehitystä ja tukemaan palvelun hyödyntämistä Eerikkilän tärkeimmissä asiakasryhmissä. Teron laaja kokemus ja osaaminen tulevat varmasti vaikuttamaan positiivisesti koko ketjussa järjestelmäkehitysyhteistyöstä asiakkaiden käyttökokemukseen”, uskoo Eerikkilän tutkimus- ja kehitysjohtaja Mikko Pohjola.

Tero Jalonen siirtyy Eerikkilään Contineo Oy:n ICT-päällikön tehtävästä. Nykyisessä työssään hän on vastannut tiiminsä kanssa sekä ICT-arjen sujumisesta että liiketoiminnan digitalisaatiokehityksen tukemisesta. Tero Jalonen kertoo odottavansa mielenkiinnolla työn alkamista ja uuteen työyhteisöön tutustumista.

”Toimiala on tietysti erilainen kuin nykyinen, mutta uskon pystyväni tuomaan palveluun omia näkemyksiäni ja kokemuksiani sekä osaamistani sovelluskehityksen ja palvelun kehittämisen näkökulmasta. On hienoa päästä mukaan näin harvoin tarjolla olevaan tehtävään”, Jalonen kertoo.

Urheilun ja pallopelien innokkaana harrastajana Tero Jalonen iloitseekin mahdollisuudesta päästä yhdistämään työssään omia intohimon kohteitaan.

”Toimenkuva on uusi ja varmasti vielä muotoutuu ajan saatossa. Sen osaan sanoa jo nyt, että palvelussa on kehitystarpeita, joita minun on pystyttävä liidaamaan eteenpäin niin, että löydämme parhaat mahdolliset toimintatavat ja palvelut. Tämä tapahtuu tiiviissä yhteistyössä erityisesti sisäisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi vastuullani on varmistaa, että järjestelmän uusien toiminnallisuuksien lanseeraamiset sujuvat laadukkaasti ja toimivat käyttäjän näkökulmasta parhaalla mahdollisella tavalla.”

Uusia ominaisuuksia ja käyttäjäryhmiä vaiheittain

Eerikkilän MyE.Way-tietopalvelua kehitetään yhteistyössä Suomen Palloliiton, Suomen Salibandyliiton ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Tietopalvelun uusi versio on jo otettu käyttöön jalkapallon Huuhkaja- ja Helmaripolulla tasoilla 3-5. Nämä asiakasryhmät pääsevät lisäksi pian nauttimaan palvelun uusista ominaisuuksista pelisuorituksen arviointiin ja harjoittelun seurantaan liittyen. Myös mobiilikäyttöliittymän ensimmäinen versio julkaistaan huhtikuun lopulla.

Palvelu laajenee kevään aikana Salibandyliiton kautta miesten F-liigaseurojen käyttöön sekä asteittain myös salibandyn MAAJOUKKUETIE-toimintaan ja maajoukkueille. Lisäksi MyE.Way-palvelu tullaan ottamaan vaiheittain käyttöön Palloliiton urheiluakatemioissa ja Huuhkaja- ja Helmaripolun tasoilla 1-2 sekä muissa Eerikkilän asiakasryhmissä.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus