Eerikkilä_uusivuosi_2022_1200x628

Lemmikkiystävällinen uusivuosi Eerikkilässä

 Vietä uusivuosi samanhenkisessä seurassa, muiden eläintenystävien ympäröimänä, kuitenkin omassa rauhassasi leppoisaa laatuaikaa uskollisimman ystäväsi kanssa viettäen. Uutenavuotena otamme perheen nelijalkaiset erityisesti huomioon. 

 

torronsuo

Vietä vuoden vaihde ulkoillen ja uusia polkuja tutkien

  • Vastaanottomme antaa hyviä vinkkejä + karttoja omatoimilenkkeilyyn koko viikonlopun ajan. Ruostejärven polut ja lähikansallispuistot kutsuvat liikkumaan.
  • Omatoimiaktiviteettina 31.12.-1.1. koira-aiheisia rasteja lenkkireitin varrella tietovisailuhengessä. Lisätiedot ja visailulomakkeet vastaanotosta.

Koira-ravintola-uusivuosi-Eerikkilä

Ruokailutila

Uutena vuotena voit halutessasi ruokailla ravintolarakennuksen alakerran Cafe49:ssa hyvinkäyttäytyvä lemmikki seuranasi. Ruoka on katettu ravintolan isoon saliin yläkertaan, jonne ruokailemaan pääsevät vain kaksijalkaiset vieraamme mutta ruuan voi noutaa myös  alakertaan nautittavaksi.

Uuden vuoden buffet-kattausten lisäksi Cafe49:n menu tilattavissa take awayna mukaan tai paikan päällä herkuteltavaksi. Tutustu menuun.

Treenitilaa koiraharrastajille

Keinonurmipohjainen ylipainehallimme (60m x 40m + lämmittelyalueet) on poikkeuksellisesti vuoden vaihteen ajan vuokrattavissa myös nelitassuisten harrastamiseen kokonaan tai osissa tuntivuokralla. Hyödynnä pitkät pyhät ja tarjoa koirallesi aktiivinen uusivuosi lajikuvioita (esim. toko, rally-toko, nose work, koiratanssi, näyttelytreenaaminen) hioen tai rennosti luonnosta nauttien. Omat välineet mukaan.

Hinta: 40 € / tunti. Varaukset vastaanotosta etukäteen.

Studio Muru

Ammattilaisen ottamana valokuva lemmikistäsi

Valokuvausta lemmikkisi ehdolla! Studio Muru järjestää kuvauspäivän Eerikkilässä 1.1. klo 9.30-15.00.

Hinta 30€/20min/3 kuvaa yhdellä taustalla tai 50€/30min/6 kuvaa kahdella taustalla. Kuvia otetaan useita ja niistä valitaan parhaimmat. Kuvissa voi olla useampi lemmikki tai esim. omistaja ja lemmikki. Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa täysin käyttöoikeuksin. Lisätiedot ja ajanvaraukset suoraan mia.majakero@gmail.com 27.12. mennessä.

Koiraystävällinen-uusivuosi-Eerikkilä-2020

Stressiton uusivuosi sinulle ja lemmikillesi

Uusivuosi 2020-2021