Eerikkilä_uusivuosi_2022_1200x628

Lemmikkiystävällinen uusivuosi Eerikkilässä

 Vietä uusivuosi samanhenkisessä seurassa, muiden eläintenystävien ympäröimänä, kuitenkin omassa rauhassasi leppoisaa laatuaikaa uskollisimman ystäväsi kanssa viettäen. Uutenavuotena otamme perheen nelijalkaiset erityisesti huomioon. 

Vietä vuoden vaihde ulkoillen ja uusia polkuja tutkien

Vastaanottomme antaa hyviä vinkkejä ja karttoja omatoimilenkkeilyyn koko viikonlopun ajan. Ruostejärven polut ja lähikansallispuistot kutsuvat liikkumaan.

  • Omatoimiaktiviteettina 31.12.-1.1. koira-aiheisia rasteja lenkkireitin varrella tietovisailuhengessä. Lisätiedot ja visailulomakkeet vastaanotosta.
  • 31.12. klo 14-15 ohjattu kimppalenkki lähimaastoihin. Kokoontuminen vastaanoton pääovella. Pakkasraja -15 astetta. Maksuton.
  • 31.12. klo 19.30-21 Etsijäkoiraliiton tarjoama etäluento. Ilmoittautumiset 29.12. klo 12 mennessä.
  • 1.1. klo 9.30-15 lemmikkivalokuvaus Studio Muru. Ennakkoilmoittautuminen.

 

Emo ja pentu1

Rovio Pet Foods

Uudenvuoden yhteistyökumppanina meillä on tuttuun tapaan Loimaalainen Rovio Pet Foods, joka on kotimaisen koiranruoan mestari. Tuotteet valmistetaan Rovion omalla tehtaalla ja raaka-aineina käytetään kotimaista lähituotantoa.

Werraton koiran kuivaruokasarja on ainutlaatuinen sen sisältämän tuoreen kananmunan ja kanan ansiosta. Kotimaisista raaka-aineista valmistetut ruoat maistuvat aina pennusta veteraaniin asti. Syksyn uutuutena ovat herkulliset ja pehmeät makupalat, taatusti maukasta!

Jokaista nelitassua odottaa Werraton yllätys!

Studio Muru

Lemmikkikuvausta - Studio Muru

Studio Muru kuvaa lemmikkejä Uudenvuoden päivänä.

Cafe49 Eerikkilä

Ruokailut

Uutena vuotena voit halutessasi ruokailla ravintolarakennuksen alakerran Cafe49:ssa hyvinkäyttäytyvä lemmikki seuranasi. Ruoka on katettu ravintolan isoon saliin yläkertaan, jonne ruokailemaan pääsevät vain kaksijalkaiset vieraamme mutta ruuan voi noutaa myös  alakertaan nautittavaksi.

Uudenvuoden aaton illallinen sekä uuden vuoden päivän brunssi ei ole saatavilla take-awayna. Ennakkotilauksesta saatavilla uuden vuoden aamuna brunssin sijasta take-away aamiaispussi ( sisältö täytetty sämpylä, jogurtti/rahka, hedelmä, tuoremehu tai vastaava, kahvi/tee saatavilla vastaanotosta).

Uuden vuoden buffet-kattausten lisäksi Cafe49:n menu tilattavissa take awayna mukaan tai paikan päällä herkuteltavaksi. Tutustu menuun.

uusivuosi hallitreeni eerikkilä

Treenitilaa koiraharrastajille

Keinonurmipohjainen ylipainehallimme (60m x 40m + lämmittelyalueet) on poikkeuksellisesti vuoden vaihteen ajan vuokrattavissa myös nelitassuisten harrastamiseen kokonaan tai osissa tuntivuokralla. Hyödynnä pitkät pyhät ja tarjoa koirallesi aktiivinen uusivuosi lajikuvioita (esim. toko, rally-toko, nose work, koiratanssi, näyttelytreenaaminen) hioen tai rennosti luonnosta nauttien. Omat välineet mukaan.

Hinta: 40 € / tunti. Varaukset vastaanotosta etukäteen.

Koiraystävällinen-uusivuosi-Eerikkilä-2020

Stressiton uusivuosi sinulle ja lemmikillesi