Eerikkilä raketiton uusivuosi

Lemmikkiystävällinen uusivuosi Eerikkilässä

 Vietä uusivuosi samanhenkisessä seurassa, muiden eläintenystävien ympäröimänä, kuitenkin omassa rauhassasi leppoisaa laatuaikaa uskollisimman ystäväsi kanssa viettäen. Uutenavuotena otamme perheen nelijalkaiset erityisesti huomioon. 

 

torronsuo

Vietä vuoden vaihde ulkoillen ja uusia polkuja tutkien

  • Vastaanottomme antaa hyviä vinkkejä + karttoja omatoimilenkkeilyyn koko viikonlopun ajan. Ruostejärven polut ja lähikansallispuistot kutsuvat liikkumaan.
  • 1.1. ohjattu kimppalenkki, johon mukaan voi lähteä lemmikin kera tai ilman haukkaamaan happea ja tutustumaan Ruostejärven maisemiin. Lähtö vastaanoton pääoven ulkopuolelta klo 13.00, kesto n. 1h. Pakkasraja -15 astetta. HUOM: Kokoontumisrajoitusten vuoksi vain ennakkoon ilmoittautuneille!

 

Koira-ravintola-uusivuosi-Eerikkilä

Ruokailutila

Uutenavuotena voit halutessasi ruokailla ravintolarakennuksen alakerran Cafe49:ssa hyvinkäyttäytyvä lemmikki seuranasi. Ruoka on katettu ravintolan isoon saliin yläkertaan, jonne ruokailemaan pääsevät vain kaksijalkaiset vieraamme ja josta ruuan voi noutaa alakertaan nautittavaksi.

Tanja ja Rolle treenaa

Treenitilaa koiraharrastajille

Keinonurmipohjainen ylipainehallimme (60m x 40m + lämmittelyalueet) on poikkeuksellisesti vuoden vaihteen ajan vuokrattavissa myös nelitassuisten harrastamiseen kokonaan tai osissa tuntivuokralla. Hyödynnä pitkät pyhät ja tarjoa koirallesi aktiivinen uusivuosi lajikuvioita (esim. toko, rally-toko, nose work, koiratanssi, näyttelytreenaaminen) hioen tai rennosti luonnosta nauttien. Omat välineet mukaan.

Hinta: 40 € / tunti. Varaukset vastaanotosta etukäteen.

Koiraystävällinen-uusivuosi-Eerikkilä-2020

Stressiton uusivuosi sinulle ja lemmikillesi

Uusivuosi 2020