Unelmien liikuntapäivänä Eerikkilässä mitellään niin salibandyn kuin jalkapallon mestaruuksista

03.05.2022

 

Perinteinen erityislasten jalkapalloturnaus Respect Cup pelataan jälleen 10.5. Eerikkilässä. Samana päivänä vietettävää unelmien liikuntapäivää saapuvat viettämään myös Tammelan koulujen 5.-6.-luokkalaiset, jotka pelaavat alakoulujen salibandymestaruudesta.

Jo viidettä kertaa Eerikkilässä järjestettävä erityislasten ja -nuorten jalkapalloturnaus Respect Cup kannustaa iloitsemaan liikunnan riemusta yhteisöllisessä hengessä ja toisia pelaajia kunnioittaen.

”Meille on suuri kunnia olla jälleen järjestämässä tätä liikunnan iloa täynnä olevaa turnausta, jota kaikki halukkaat ovat myös lämpimästi tervetulleita seuraamaan paikan päälle. Toivomme, että päivä on pelaajille ja taustajoukoille ikimuistoinen, täynnä hyvää mieltä ja onnistumisen tunteita”, Eerikkilän myyntijohtaja Antti Hakala toteaa.

Respect Cupin avaa PUMAn virallinen brändilähettiläs, tubettajatähti Ilaripro. Hän on myös tapahtuman ajan paikalla kannustamassa joukkueita. Turnauksen jälkeen kaikki pelaajat saavat kotiin viemisiksi oman uuden pelipaidan ja -pallon sekä kultaisen mitalin.

”PUMAlla on kunnia toimia yhteistyökumppanina Respect Cupissa jo viidettä kertaa. Ilaripro tuo varmasti iloa osallistujille taidokkailla jalkapallotempuillaan sekä energisellä persoonallaan. On ollut myös sydäntälämmittävää nähdä se ilo, jonka pallot sekä personoidut paidat saavat osallistujissa aikaan”, PUMA Finlandin markkinointipäällikkö Jenni Santero iloitsee.

Kuuden joukkueen Respect Cupiin osallistuvat joukkueet tulevat Forssan Tölön koulusta, Hyvinkään Hakalanpolun koulusta, Salon Armfeltin koulusta, Tampereen Puistokoulusta, Turun Luolavuoren koulusta sekä Vihdin Nummelan Kuoppanummen koulukeskuksesta.
Turnauksen järjestävät Eerikkilän kanssa yhteistyössä PUMA Finland Oy ja Turun Luolavuoren koulu.

“Respect Cup on meille osallistujille vuosittainen unelmien liikuntapäivä! Kokoonnumme yhteen nauttien jalkapallosta, yhdessäolosta ja mahtavasta tunnelmasta. Jokainen osallistuja tekee parhaansa oman joukkueensa eteen ja mikä parasta, kaikkia kannustaen”, Turun Luolavuoren koulun erityisluokanopettaja Jani Rothberg kertoo.

 

Alakoulut pelaavat salibandymestaruudesta

Respect Cupin lisäksi Eerikkilässä pelataan unelmien liikuntapäivänä Tammelan alakoulujen 5.-6.-luokkien salibandymestaruudesta. Kaikki ikäluokkien ryhmät saapuvat viettämään tapahtumaa joko pelaten tai kannustaen. Lisäksi oppilaille on järjestetty luontopolun varrelle rastirata, jossa he pääsevät testaamaan muun muassa historian, liikunnan ja biologian taitojaan.

”Haluamme tämän tapahtuman myötä kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Hienoa, että saamme mahdollistaa unelmien liikuntapäivänä tapahtuman myös lähialueemme kouluille”, iloitsee Eerikkilän urheilun ja koulutuksen palvelupäällikkö Kimmo Teittinen.

 

Koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää, vietetään tiistaina 10.5. Eerikkilässä pelattavia turnauksia voi saapua katsomaan vapaasti. Salibandyturnaus pelataan salibandyhallissa klo 9.30 alkaen ja Respect Cup -jalkapalloturnaus päärakennuksen alapuolella sijaitsevalla keinonurmikentällä klo 10.15 alkaen.

Unelmien liikuntapäivää voi seurata somessa häshtägillä #unelmienliikuntapäivä.


Lisätietoja:
Eerikkilän myyntijohtaja Antti Hakala p. 020 1108 231 tai antti.hakala@eerikkila.fi
Eerikkilän viestintäpäällikkö Elina Pennanen p. 040 5743345 tai elina.pennanen@eerikkila.fi (mediavierailut tapahtumapäivänä)
Turun Luolavuoren koulun erityisluokanopettaja Jani Rothberg jani.rothberg@turku.fi (Respect Cup)


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus