Eerikkilä ilmakuva_1200x628

Sähköinen asiointi

Sekä Huuhkaja- ja Helmaripolun että Salibandyn MAAJOUKKUETIE:n tapahtumissa on käytössä sähköinen tapahtumanhallintajärjestelmä Lyyti. Tältä sivulta löydät ohjeistuksen sähköiseen asiointiin.

Sähköinen asiointi Lyytin kautta

Lyyti on tapahtumanhallintajärjestelmä. Ilmoittautuminen tapahtumiin tehdään Lyytin kautta.

Katso tästä Lyyti-ohjeistus

Joukkue hallinnoi tietojaan ja tapahtumailmoittautumisiaan joukkueen oman sähköisen lomakkeen (Lyyti) kautta. Tässä voidaan käyttää joko lomakemuotiosta tai linkkimuotoista sähköistä ilmoittautumista. Huolimatta kumpaa käytetään,  tallentuvat muutokset molempiin muotoihin.

Ilmoittautumisesta tai tietojen muuttamisesta tulee aina automaattinen vahvistusviesti osallistujalle ja yhteyshenkilölle, tarkistathan että viesti ei ole päätynyt roskapostiin.

Yhteyshenkilön kannatta huomioida, että lomakemuotoinen vahvistus saattaa joissakin sähköposteissa jäädä kesken, mikäli kyseinen sähköpostin merkkimäärä täyttyy. Kokonaisuudessaan näet yhteenvedon avaamalla ”muokkaa tietojasi” painike, joka löytyy viestin lopusta alakulmasta.

Mikäli sähköinen lomake on hukkunut voi sen pyytää osoitteesta:

Palvelun sujuvoittamiseksi huolehdithan, että osallistujien kaikki kysytyt tiedot on lisätty.

Ilmoittautuminen , muutokset ja poisjäännit

Osallistujan ilmoittaminen tapahtumaan ennakkoon ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Ilmoittautuminen tulee tehdä kaikista tapahtumiin osallistuvista henkilöistä (pelaajat, valmennustiimi/toimihenkilöt, bussikuski, valmennuspäällikkö jne.)

Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla joukkueen tapahtuma-ajankohtaa

  • PERUUTA -painike : Jos listalla oleva osallistuja ei ole tulossa ilmoitettavaan tapahtumaan, älä käytä ”peruuta” painiketta yhteenvedossa. ”Peruuta” painiketta käytetään siinä tapauksessa, jos osallistuja ei ole tulossa tapahtumiin joukkueen mukana tulevaisuudessa varmuudella ollenkaan. Mikäli osallistuja ei ole tulossa ilmoitettavaan tapahtumaan, voit jättää pvm-valinnan tekemättä tai valita “ei mukana”.

Kun osallistuja muuttuu ennen tapahtumaa ja ilmoittautumisajankohta on umpeutunut eli ajankohta on poistunut valinnoista.

Kun osallistujan muutos ilmoitetaan tullessa vastaanotossa

  • kuka jää pois -> nimi vastaanottoon. Ei tarvitse toimenpiteitä Lyytissä
  • kuka tulee tilalle -> nimi. Jos osallistuja on jo linkillä, kaikki kunnossa . Jos osallistuja puuttuu linkiltä ->  lisää osallistuja linkille *– Katso Lyyti-ohjeistus

Eerikkilällä tulee olla tieto jokaisesta mukaan tulevasta osallistujasta. Osallistuminen kehittymisen seurantaan edellyttää, että osallistuja antaa suostumuksen tietojen keräämiseen ja tallentamiseen sähköistä MyE. Way-tietopalvelua varten. Mikäli osallistujatietoja tai suostumusta ei ole annettu, ei tapahtumaan osallistuminen ole mahdollista.

Yhteydenotot:

Placeholder Picture

Huuhka- ja Helmaripolku