Uudet tenniskentät ja jalkapallokenttä valmiita pelattaviksi

01.07.2022

Eerikkilässä on kaksi juuri valmistunutta tenniskenttää. Kentät sijaitsevat ulkopelialueella huviloiden takana.

 

Tervetuloa pelaamaan uusille tenniskentille sekä uudelle jalkapallokentälle!

Eerikkilän kaksi upouutta tenniskenttää ovat valmiita ottamaan pelaajat vastaan. Tenniskentät sijaitsevat ulkopelialueella huviloiden ja huoneistojen välittömässä läheisyydessä. Tenniskentän voi varata käyttöönsä vastaanotosta, jossa on saatavilla lainaksi myös mailoja ja palloja aikuisille. Myöhemmin tulossa on myös junnumailoja.

Tenniskenttien pintana on ITF:n (International Tennis Federation) hyväksymä hiekkatekonurmi, jossa nukkaa jää näkyviin 2-3 mm.

Eerikkilään on juuri valmistunut uusi, täysimittainen ja valaistu keinonurmikenttä.

 

Kolmas täysimittainen ja valaistu jalkapallokenttä

Uusi täysimittainen ja valaistu jalkapallokenttä on myös valmistunut ja ensimmäiset innokkaat futaajat ovat jo päässeet testaamaan kenttää. Keinonurmikenttä rakennettiin Jari Litmanen Areenan vieressä olevan pienen nurmikentän tilalle. Uuden kentän myötä Eerikkilässä on nyt yhteensä kolme kansainväliset vaatimukset täyttävää ulkokenttää. Niiden lisäksi ulkona pääsee pelaamaan päärakennuksen edessä sijaitsevalla keinonurmikentällä.

Lisäksi alkukesästä Eerikkilä-halliin eli isoon jalkapallohalliin vaihdettiin uusi tekonurmi.

Myös Eerikkilän jalkapallohallissa pelataan juuri uusitulla alustalla.

 

Tenniskenttiä voi varata vastaanotosta. Kentän vuokra on 25 euroa / tunti, hinta sisältää pelivälineet. Aluepassin omaaville kentän vuokra on 15 euroa / tunti. Tennis- ja padelkentille voi ostaa myös yhteisen 10-kortin hintaan 200 euroa. 10-kortilla voi siis pelata molempia lajeja.


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aktiviteetit

Eerikkilässä voit treenata tai pelata monipuolisesti.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Vinkkejä tiimipäivän suunnitteluun – Suosituimmat aktiviteetit tiimin yhdessäoloon

11.04.2024 | Yrityksille, Yrityksille

Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024 | Uutinen, Yleinen