Peruutus- ja varausehdot yksityis- ja juhlatilaisuuksiin

 

Varaus ja vahvistus

Varauksen yhteydessä tilaajan on annettava Eerikkilän määrittelemät tiedot tilausta koskien. Varaus on vahvistettu kun tilaaja on saanut varausvahvistuksen. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta.

Tilauksen voi tehdä vain 18-vuotta täyttänyt henkilö ja luottokorttitiedot vaaditaan varauksen vahvistuksen yhteydessä.

Varaukseen sisältyy maksimissaan kaksi tutustumiskäyntiä juhlatilaan varaustilanteen ja palveluaikojen mahdollistaessa vierailun.

 

Tilaisuuden maksaminen

Tilaaja on vastuussa sopimuksen mukaisten palveluiden maksamisesta. Eerikkilällä on oikeus veloittaa tilaajalta ennakkomaksu, joka voidaan joko laskuttaa tai veloittaa luottokortilta. Ennakkomaksun suuruus on näkyvissä varauksen vahvistusvaiheessa.  Maksun loppuosan voi suorittaa paikan päällä Eerikkilässä.

Hääjuhlat ja muut yli 40 hlön tapahtumat laskutamme kokonaisuudessaan etukäteen tilavuokran ja ruokien osalta, ellei muuta ole vahvistuksessa sovittu. Laskutettaessa maksuaika on 10 vrk ja laskutuskulut 8,68 € / sähköinen lasku. Viivästyskorko on 8 %. Eerikkilä varaa oikeuden tarkistaa laskutettavan tilaajan luottotiedot Asiakastieto Oy:sta.

 

Peruutus- ja muutosehdot

Asiakkaan vahvistettua juhlatapahtuman, veloitamme varausmaksun (juhlatilan vuokran osuuden suuruinen), jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausmaksu vähennetään loppulaskusta. Jos tapahtumaan ei ole varattu erillismaksulla varattavaa juhlatilaa, varausmaksu on kiinteä 250 €. Varausmaksun voi valita veloitettavaksi luottokortilta tai laskulla. Laskutettaessa maksuaika on 10 vrk ja laskutuskulut 8,68 € lasku. Viivästyskorko on 8 %.

Menut tulee vahvistaa valitusta menusta riippuen 14 vrk tai 30 vrk ennen tapahtumaa. Lopullinen henkilömäärätarkennus juhlatapahtumiin tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Tällöin vahvistetut määrät toimivat laskutuksen perusteena.

Koko varauksen peruuntuessa laskutamme seuraavasti:

Peruutus tehty laskutamme varausvahvistuksen hinnoista
varauksen vahvistamisen jälkeen ennakkomaksu
30 – 7 vrk ennen tilaisuutta 50 %
7 vrk ennen tilaisuutta 100%

Tilaajalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta kolmannelle osapuolelle ilman Eerikkilän kirjallista suostumusta.

Jos haluat tehdä muutoksia / peruutuksia varaukseesi, ole yhteydessä vastaanottoomme reception@eerikkila.fi / 020-1108 200 tai tilaisuuteesi nimettyyn yhteyshenkilöön.

 

Oleskelu kohteessa

Vuokraan sisältyy varatun kohteen käyttöoikeus tarjouksessa sovittuna ajankohtana. Juhlatilaan ei voi jäädä oleskelemaan henkilökunnan poistuttua (pl. juhlat Villa Hirsihovissa tai huviloissa, jos tila on varattu yöpymiseen).

Hinnat eivät sisällä koristeluita. Asiakkaan itse koristellessa tilaa,  koristeluiden laiton ja purun tulee tapahtua tapahtumaan varatun ajan puitteissa.

Loppusiivous sisältyy hintaan.  Asiakkaan vastuulla on kuitenkin viedä mukanaan kohteeseen tuomansa somisteet sekä kaikki muu tilaan kuulumaton kalustus, huolehtia tilan kalustus alkuperäisille paikoilleen ja huolehtia jätteiden päätymisestä niille merkittyihin paikkoihin.  Mikäli kohde ei ole näiden ehtojen mukaisessa kunnossa loppusiivouksen aikana, laskuttaa yritys asiakasta ylimääräisestä siivouksesta alk. 45 € / h. Laskutus tapahtuu toteutuneiden tuntien mukaan.

Mikäli asiakas toiminnallaan vahingossa tai tahallisesti vahingoittaa Eerikkilän omaisuutta, on Eerikkilällä oikeus periä tästä korvaus, joka määritettään aiheutuvan haitan mukaan.  Tupakoiminen kaikissa sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Asiakas on korvausvastuussa sisätiloissa tupakoinnin aiheuttamasta lisäsiivouksesta. Korvaussumma on min. 200€. Vahinkojen korvaus, sekä mahdolliset siivouksesta aiheutuvat ylimääräiset kustannukset lisätään asiakkaan loppulaskuun tai voidaan veloittaa varauksen vahvistuksen yhteydessä annetulta luottokortilta.

Juhlatiloihin omien tai muualta tilattujen tarjoiluiden tuominen ei ole mahdollista – kaikki ruoka- ja juomatarjoilut on tilattava Eerikkilän ravintolan kautta.

Eerikkilän ravintolalla on A-oikeudet juhlatilaan. Huomioithan, että tämän johdosta omien juomien tuominen ja nauttiminen yleisillä alueilla ja tiloissa on kiellettyä. Alkoholijuomia on mahdollisuus ostaa paikan päällä ravintolasalista, Cafe49:stä, sekä hotellihuoneisiin ja huvila- ja huoneistoalueelle Cafe Erikistä. Villa Erikissä ennakkoon sopimalla mahdollisuus juomien ostoon paikan päällä. Juomia voi myös tilata ennakkoon kauttamme muihin tiloihin toimitettuina.

Omien grillien, paljujen ja kylpytynnyreiden tuonti alueelle on kiellettyä.

Ilotulitteiden ampumien Eerikkilän tai Villa Erikin tilaisuuksissa ei ole sallittua.

 

Asiakkaan velvollisuudet ja kohteen luovutus lähtöpäivänä

Asiakkaan tulee olla poistunut juhlatiloista viimeistään tarjouksessa eriteltynä aikana.

Asiakkaan on huomioitava hätätilanteiden varalta hätäuloskäyntien, kokoontumispaikan, hälytyspainikkeiden ja palosammuttimien sijainnit. Vastaanotto ja myyntipalvelumme palvelevat lisäkysymyksissä turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Asiakas on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja ja ottamaan huomioon alueen yleiset järjestyssäännöt. Asiakkaan rikkoessa näitä sääntöjä vakavasti, on Eerikkilä oikeutettu välittömästä perumaan asiakkaan varaus ja poistamaan asiakas tiloistaan. Asiakkaan on kuitenkin maksettava tilaamiensa palvelujen hinta kokonaisuudessaan, eikä hän voi vaatia maksujen palauttamista.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja voidaan käsitellä palvelun toteuttamista, asiakassuhteen hoitamista ja kehittämistä varten, asiakaspalvelun ja palveluntarjoajan toiminnan kehittämiseen, tilastointiin ja asiakasviestintään ja vastaavan palvelun markkinointiin. Tutustu rekisteriselosteeseen.

Force majeure

Toimittaja ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota hänen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon ja jonka seurauksia hän ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään esimerkiksi sotaa, kapinaa, maanjäristystä, tulvaa tai muuta luonnonmullistusta, yleisen liikenteen, tietoliikenteen tai sähkönjakelun keskeytystä, tuonti- tai vientikieltoa, lakkoa, työsulkua, boikottia tai muuta työtaistelutoimenpidettä. Lakko, työsulku, boikotti tai muu työtaistelutoimenpide katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Toimittaja on itse sen kohteena. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.