Vili Lehtovaara Eerikkilän yhteisökoordinaattoriksi

05.05.2022

Eerikkilän yhteisökoordinaattoriksi on valittu Vili Lehtovaara. Opintojensa loppusuoralla oleva Lehtovaara aloittaa työnsä 16.5. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. henkilöstökokemuksen vahvistamiseen ja sisäisen viestinnän toteuttamiseen liittyvät työt.

Yhteisökoordinaattorin tehtävä on Eerikkilässä uusi ja siksi hakijoiden joukosta pyrittiin löytämään henkilö, joka voisi tuoda tehtävään kokonaisuudessaan eniten.

Tehtävään valittiin Maskusta kotoisin oleva ja Tampereen Yliopiston tietojohtamisen opinnoissa loppusuoralla oleva Vili Lehtovaara, 23.

”Vili tuo taloon asenteen ja innostuksen lisäksi erityistä osaamista tietohallintoon ja tietojohtamiseen. Hän vakuutti minut asenteellaan ja halullaan oppia sekä olla rakentamassa kulttuuria”, Lehtovaaran esihenkilönä toimiva ihmisten ja kulttuurin johtaja Sirpa Korkatti kertoo.

Lehtovaara on Eerikkilässä tuttu näky jo entuudestaan, joskin täysin erilaisista tehtävistä.

”Olen vieraillut Eerikkilässä jalkapallotuomaroinnin merkeissä viime aikoina useasti ja oppinut näinä kertoina myös tuntemaan Eerikkilän työntekijöitä. Työilmapiiri huokui positiivista fiilistä ja jopa itse ulkopuolisena henkilönä koin kuuluvani jollain tasolla tähän porukkaan. Yhteisökoordinaattorin paikka osui omaan koulutusosaamiseeni ja kiinnostukseni piiriin vahvasti”, Lehtovaara iloitsee.

”Odotan innolla Vilin tuloa. Pääsen keskittymään vielä paremmin ihmisten ja kulttuurin johtamiseen ja viime vuosina työpöydälle kasaantuneiden asioiden kuntoon laittamiseen. Tulen varmasti saamaan siihen myös käytännön apuja sekä ihan uusiakin ajatuksia”, Korkatti uskoo.


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus