Yvonne Sahlström Eerikkilän ravintolatoimenpäälliköksi

09.06.2023

 

Eerikkilän ravintolatoimenpäälliköksi on valittu kokenut hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen Yvonne Sahlström. 25 hengen tiimin johdettavakseen saava Sahlström aloittaa työssään heinäkuun puolivälissä.

Kirkkonummelainen Yvonne ”Yvo” Sahlströmillä on vankka kokemus hotelli- ja ravintola-alalta sekä esihenkilötyöstä. Hän on ehtinyt toimia urallaan niin keittiömestarina, keittiöpäällikkönä ja ravintolapäällikkönä vajaan 20 vuoden ajan ja vastannut viimeisimmässä tehtävässään myös usean lounas- ja tilausravintolan kokonaisuuden vetämisestä sekä yrityksen myynti- ja juhlapalvelusta.

Eerikkilässä Sahlström tulee vastaamaan 25-henkisestä tiimistä koostuvan ravintolatoimintojen johtamisesta. Eerikkilän palvelujohtaja Jani Jernström on tyytyväinen saatuaan Sahlströmin osaksi Eerikkilän tiimiä.

”Olen saanut työskennellä hänen kanssaan muutamaan otteeseen vuosien varrella ja uskaltaisin sanoa, että saamme ihmisläheisen, organisointikykyisen ja jämäkän ammattilaisen tiimiimme. Uskon, että Eerikkilän kasvun jatkuessa Yvonnen kokemus kehitysprojekteista ja muutosjohtamisesta tulee olemaan tärkeä pala ravintolatoimintojemme kehittämisessä. Haluan toivottaa Yvonnelle onnea ja menestystä uudessa tehtävässä”, Jernström lähettää terveisensä.

Yvonne Sahlström kertoo halunneensa töihin Eerikkilään erityisesti itseltä läheiselle tuntuvan arvomaailman vuoksi.

”Liikunta ja urheilu, terveelliset elämäntavat sekä lapset ja nuoret ovat itselle tärkeitä teemoja ja nämä kaikki löytyvät myös Eerikkilästä. Minua odottaa siellä iso tiimi ja olen innokas tutustumaan heihin kaikkiin”, vapaa-ajallaan crossfitia, jääkiekkoa ja retkeilyä harrastava Sahlstöm sanoo.

Hän kuvailee vahvuuksikseen organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja ihmisläheistä johtamista.

”Olen omasta mielestäni positiivinen, tekevä ja menevä, mutta samalla hyvin järjestelmällinen ja pedantti.”

Eerikkilän ravintolatiloihin kuuluvat noin 300-paikkainen ravintolasali ja kaksi kahvilaa. Ravintolapalveluita tarjoillaan niin noutopöydästä kuin à la cartena sekä catering-palveluna alueen huviloihin ja juhla- ja kokoustilaan Villa Erikiin.

Eerikkilä ilmakuva_1200x628

Sinustako eerikkiläläinen?

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus