E.Pod 21. Tuuppauksesta toimeen – Kuuntele podcast

06.10.2023

E.Podin 3. kauden avausjaksossa puhutaan tuuppauksesta. Mitä tuuppaus ylipäätään tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on?​ Entä mitä tarkoittavat tuuppauksen “serkut”: halaus, työntö läimäys? ​

Miten tuuppaamalla voidaan auttaa lapsia ja nuoria kohti terveellisiä valintoja?​ Esimerkiksi lisätä liikunnan määrää (yleinen ja omatoiminen), vähentää älylaitteiden käyttöä, syödä terveellisemmin ​tai mennä aiemmin nukkumaan.

Entä mitä EAST-metodi tarkoittaa ja miten sitä voisi hyödyntää omassa toiminnassa​?

Eerikkilän viestintäpäällikön Elina Pennasen houstaamassa jaksossa tuuppauksesta ovat keskustelemassa Eerikkilän psyykkisen valmennuksen vastaava Aleksi Tossavainen sekä tuuppauksesta kirjan kirjoittanut valmentaja Mikko OJ Ojanen.

 

Mikko ”OJ” Ojanen (KTM, KM) on yritysvalmentaja, valinta-arkkitehti ja opettaja, ja hän on vaikuttavan valmentavan työotteen edelläkävijöitä Suomessa. Hänen perustamansa valmennus- ja muutosyritys Kaswu Oy tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutumisen arjessa yhdessä asiakkaiden kanssa raikkaalla twistillä, perusasioita kunnioittaen.

Mikko on myös kirjoittanut kirjan Tuuppauksesta toimeen – kohti fiksumpia valintoja ja päätöksiä.

 Aleksi Tossavainen vastaa Eerikkilän psyykkisestä valmennuksesta ja toimii myös Mental Coachina poikien U19 jalkapallomaajoukkueessa sekä FC Hakan Veikkausliigajoukkueessa. Hän on julkaissut aiheesta myös kirjallisuutta, kuten Antti Peltosen kanssa yhdessä julkaistut teokset “Psyykkinen valmennus” sekä “Elämäsi kirja – Kuka olen”.

Tuuppauksesta toimeen. E.Podin 3. tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa Elina Pennasen ja Aleksi Tossavaisen vieraana kuullaan Mikko OJ Ojasta (oik.).


E.Pod – Urheilijan polku on podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta.

Autamme yhdessä vieraidemme kanssa urheilevien lasten ja nuorten vanhempia ymmärtämään ja tukemaan lapsia urheilijaksi kasvamisen eri vaiheissa.
E.Pod-facebook-1200x628

Podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024 | Uutinen, Yleinen