E.Pod 22. Matkalla huipulle – Kuuntele podcast

16.10.2023

Miltä tuntui lähteä 17-vuotiaana yksin ulkomaille tavoittelemaan omaa unelmaansa? E.Podin vieraana Saksassa Hoffenheimissa pelaava jalkapalloilija Luka Hyryläinen.

HJK:n kasvatti Luka Hyryläinen lähti kolmisen vuotta sitten alaikäisenä Saksan Frankfurtiin oman unelmansa, jalkapalloammattilaisuuden, perässä. Minkälaisia haasteita nuori mies kohtasi ulkomailla ja miten hän niistä selvisi? Entä minkälainen oli hänen tukiverkkonsa?

Reilut vuosi sitten Hyryläinen sai siirron Hoffenheimiin, jossa ensimmäinen kausi vierähti pitkälti loukkaantumisesta kuntoutuen. Minkälaisia ajatuksia tuolloin pyöri nuoren urheilijan mielessä ja miten hän nyt katsoo tulevaisuuteen? Entä mitä hän ajattelee kilpailun kovuudesta nykyisessä kotimaassaan? Jääkö monien joukkuetreenien lisäksi aikaa myös omalla ajalla harjoitteluun?

Lukan lisäksi E.Pod-studiossa tässä jaksossa ovat Eerikkilän jalkapallopalveluiden valmennuspäällikkö Erkki Valla sekä viestintäpäällikkö Elina Pennanen.

 Lukan kuva: TSG Hoffenheim

Kuuntele edellinen jakso: Tuuppauksesta toimeen


E.Pod – Urheilijan polku on podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta.

Autamme yhdessä vieraidemme kanssa urheilevien lasten ja nuorten vanhempia ymmärtämään ja tukemaan lapsia urheilijaksi kasvamisen eri vaiheissa.

E.Pod-facebook-1200x628

Podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024 | Uutinen, Yleinen