E.Pod 23. Urheiluseuran johtaminen – Kuuntele podcast

20.10.2023

Minkälaisiin asioihin Suomen suurimpiin urheiluseuroihin lukeutuva Ilves keskittyy seuran johtamisessa ja kehittämisessä? Miten seurassa huolehditaan yli tuhannesta vapaaehtoisesta ja varmistetaan tasalaatuinen arki?

Urheiluseuran johtamisesta ja kehittämisestä on saapunut kanssamme keskustelemaan Ilves ry:n jalkapallojaoston toiminnanjohtaja Matti Anttonen. Pitkän Ilves-historian omaava Anttonen on toiminut toiminnanjohtajan roolissa muutaman vuoden ajan.

Vuonna 2022 Urheilugaalassa vuoden urheiluseuraksi valittu Ilves on Suomen suurimpia urheiluseuroja. Jalkapallon lisäksi seuran sateenvarjon alle kuuluvat jääkiekko, salibandy, futsal ja ringette. Lajit ovat keskenään hyvin erikokoisia jalkapallon ollessa lajeista ylivoimaisesti suurin noin 6000 rekisteröityneellä pelaajalla.

Voimakkaasti viime vuosina kasvanut ja kehittynyt seura pokkasi hiljattain myös toisen palkinnon, kun se palkittiin vuoden parhaana amatööriseurana UEFA Grassroots Awards -tilaisuudessa.

Vaikka pelkästään seuran jalkapallojaosto työllistää 27 kokoaikaista työntekijää, ovat vapaaehtoiset merkittävässä roolissa arjen toiminnassa. Miten seura huolehtii yhteensä yli tuhannen vapaaehtoisen joukosta?

Miten se on ylipäätään onnistunut kehittämään toimintaansa niin voimakkaasti ja minkälaisin tavoittein seurassa katsotaan tulevaisuuteen?

Kuuntele Matti Anttosen vastaukset ja kokemukset seuran kehitystyöstä podcastista. Matin kanssa studiossa aiheesta ovat keskustelemassa Eerikkilän vararehtori Antti Jokinen sekä viestintäpäällikkö Elina Pennanen.


Kuuntele edellinen jakso: Matkalla huipulle – Luka Hyryläinen


E.Pod – Urheilijan polku on podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta.

Autamme yhdessä vieraidemme kanssa urheilevien lasten ja nuorten vanhempia ymmärtämään ja tukemaan lapsia urheilijaksi kasvamisen eri vaiheissa.
E.Pod-facebook-1200x628

Podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia