Eerikkilä kasvaa ja kehittyy – haemme palvelujohtajaa, palvelupäällikköä ja yhteisökoordinaattoria

07.03.2022

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort tarjoaa huippuluokan harjoitteluolosuhteet kilpa- ja vapaa-ajan liikkujille.

Eerikkilän kasvaessa ja kehittyessä panostamme yhä enemmän myös asiakas- ja henkilöstökokemuksen vahvistamiseen. Haemme täydennystä tiimeihimme kolme uuden tehtävän myötä. Avautuvat tehtävät ovat palvelujohtajan, palvelupäällikön (kiinteistöt ja ympäristö) sekä yhteisökoordinaattorin tehtäviä.

”Asiakkaidemme tarpeet ja odotukset vaativat palveluidemme jatkuvaa kehittämistä ja laatua. Haluamme näillä uusilla rekrytoinneilla vahvistaa osaamistamme ja kilpailukykyämme”, sanoo Eerikkilän ihmisten ja kulttuurin sekä palveluiden johtaja Sirpa Korkatti.

Korkatti keskittyy jatkossa Eerikkilän ihmisten ja kulttuurin johtamiseen ja palvelujohtajan tehtävään haetaan uutta ihmistä. Palvelujohtajan tehtävänä on johtaa Eerikkilän asiakaskokemusta ja palvelukonseptia sekä vastata palveluiden sujuvuudesta ja kehittämisestä yhdessä palvelupäälliköiden ja muun henkilöstön kanssa. Palvelujohtaja toimii myös johtoryhmän jäsenenä.

Lue lisää palvelujohtajan työnkuvasta.

Kiinteistöhuollon ja ympäristön palvelupäällikön tehtäviä hoitanut Petri Salo keskittyy jatkossa toiseen uutena perustettavaan rakennusmestarin tehtävään. Salon tilalle kiinteistöhuollon ja ympäristön palvelupäälliköksi haetaan uutta henkilöä vastaamaan päivittäisen kiinteistönhuollon tehokkaasta ja tuloksekkaasta organisoinnista, asiakaspalvelusta sekä palvelun laadusta.  Palvelupäällikkö toimii kiinteistöhuollon tiimin esimiehenä.

Eerikkilässä on edessä merkittäviä perusparannustöitä, kuten kahden hotellin, Tammelan ja Frenckellin, kahdelle seuraavalle vuodelle ajoittuvat peruskorjaukset. Investointisuunnitelman mukaisesti lähivuosina on tiedossa myös uuden rakentamista. Lisäksi Eerikkilä teki viime vuonna investointeja, jotka antavat mahdollisuuden kehittää aluetta lisää tulevaisuudessakin.

”Peruskorjaukset ja uudisrakentamiset ovat merkittäviä investointeja. Niiden toteuttaminen vaatii osaamisen lisäksi aikaresurssia, jotta hankkeet voidaan toteuttaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Onneksi meillä on talossa osaaja ja haluamme nyt antaa hänelle aikaa keskittyä edellä mainittujen asioiden eteenpäinviemiseen”, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.

Lue lisää palvelupäällikön työnkuvasta.

Kolmantena uutena tehtävänä Eerikkilä hakee yhteisökoordinaattoria, joka tulee toimimaan ihmisten ja kulttuurin johtajan oikeana kätenä ja varmistamaan omalta osaltaan Eerikkilän henkilöstökokemuksen tavoitteissa onnistumisen. Yhteisökoordinaattorin tehtävään haemme vasta valmistunutta tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa henkilöä. Hänen työnkuvaansa tulee kuulumaan muun muassa henkilöstön sisäisten tapahtumien organisointia ja järjestämistä, prosessien dokumentointia, rekrytointiprosesseihin osallistumista sekä eri toimintojen välillä linkkinä toimimista.

Lue lisää yhteisökoordinaattorin työnkuvasta.

Eerikkilä tarjoaa kaikille työntekijöilleen mielenkiintoisen ja vakaan työsuhteen kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme. Työyhteisössämme tavoitteena on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoidensa parhaaksi, asenteenaan ”Sinua varten”. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja niin asiakas- kuin henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Tuoreimman henkilöstötutkimuksemme mukaan Eerikkilä on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Mikäli sinä voisit kuvitella olevasi tuleva eerikkiläläinen, tutustu meihin ja tarjolla oleviin tehtäviin lisää täällä. Hakuaika kaikkiin kolmeen tehtävään on auki 31.3. asti.

Eerikkilän kaikki avoimet työpaikat

Lisätietoja tehtävistä voi kysyä 14.3. alkaen ihmisten, kulttuurin ja palveluiden johtajalta Sirpa Korkatilta p. 044 276 7270 tai sirpa.korkatti@eerikkila.fi. Voit myös lähettää sähköpostilla soittopyynnön.


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

 

kesätyö

Kesätöihin Eerikkilään!

Haemme kesätyöntekijöitä mm. ravintolaan, välinevuokrauspisteelle, Villa Erikiin sekä kiireavuksi eri toimipisteisiin.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen