Rekry: Haemme joukkoomme palvelujohtajaa

04.03.2022

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Eerikkilän kasvaessa ja kehittyessä sekä asiakas- ja henkilöstökokemuksen vahvistamiseksi haemme joukkoomme palvelujohtajaa:

 • Tehtävässäsi johdat Eerikkilän asiakaskokemusta ja palvelukonseptia. Vastaat vastaanoton, ravintolan sekä kiinteistöjen ja ympäristön toimintojen palveluiden sujuvuudesta ja kehittämisestä yhdessä palvelupäälliköidemme ja muun henkilöstön kanssa.
 • Toimit johtoryhmän jäsenenä.
 • Edellytämme kokemusta ja näyttöjä matkailu- tai ravintolaliiketoiminnan johtamisesta sekä kokemusta esimiestyöstä ja yhteistyön johtamisesta.
 • Sovit työyhteisöömme, jos olet tavoite- ja tulosorientoitunut, omaat kyvyn reagoida nopeasi muuttuviin tilanteisiin ja sinulla on sitkeyttä viedä asiat maaliin.
 • Olet kiinnostunut toimialan muutoksista ja asiakaskäyttäytymisen kehittymisestä sekä olet valmis kantamaan vastuuta omasta ja työnantajasi menestyksestä.

Tarjoamme sinulle onnistumisen tueksi

 • Mielenkiintoisen ja vakaan työsuhteen kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme
 • Työyhteisön, jonka tavoitteena on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoidensa parhaaksi, asenteenaan ”Sinua varten”.
 • Nykyaikaiset työskentelyvälineet
 • Asiakkaiden hyvinvointia palvelevan tuoteportfolion
 • Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi yhdessä sovituin askelin
 • Poikkeuksellisen työympäristön luonnon keskellä
 • Monipuoliset työsuhde-edut (kuten ateriaetu, liikunta- ja hyvinvointietu, majoitusetu, kuntotestaukset, vaate-etu)

Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja niin asiakas- kuin henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Tuoreimman henkilöstötutkimuksemme mukaan Eerikkilä on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Jos tunnistit itsesi, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3. mennessä osoitteeseen hakemus@eerikkila.fi

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä 14.3. alkaen ihmisten, kulttuurin ja palveluiden johtajalta Sirpa Korkatilta p. 044 276 7270 tai sirpa.korkatti@eerikkila.fi. Voit myös lähettää sähköpostilla soittopyynnön.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

 

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen