Eerikkilä on voittanut Suomen innostavimmat työpaikat -kilpailussa!

20.03.2023

 

Eerikkilä voitti Suomen innostavimmat työpaikat -kilpailussa pienten organisaatioiden suurin nousija -kategorian. Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimuksen parhaiten sijoittuneet yritykset palkitaan vuosittain Innostavimmat työpaikat -kilpailussa.

Tutkimus- ja konsultointiyhtiö Eezy Flow Oy palkitsee vuosittain poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset saaneet organisaatiot Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

Innostavimmat työpaikat palkittiin kuudessa kategoriassa. Eerikkilä voitti pienten yritysten suurin nousija -kategorian.

Eerikkilä osallistui Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimukseen toista kertaa ja ylsi tulokseen AAA, mikä tarkoittaa erinomaista ja vertailuaineistoa selvästi parempaa tulosta. Kolmen A:n joukkoon yltää vain noin kuusi prosenttia tutkimukseen osallistuvista yrityksistä. Voit lukea aiemman tiedotteen Eerikkilän henkilöstötutkimuksen tuloksista täältä.

“Työn merkityksellisyys on supervoimamme”

 

Eerikkilän tehtävä on auttaa asiakkaita voimaan hyvin ja menestymään.

“Uskomme, että huippuluokan asiakaskokemus salibandy- ja jalkapalloasiakkaillemme sekä yritys- ja vapaa-ajan asiakkaille syntyy hyvinvoivasta henkilökunnasta ja loistavasta henkilöstökokemuksesta. Siksi olemme panostaneet yhteiseen kulttuuriin, hyvään johtamiseen ja yhdessä tekemiseen”, kertoo Eerikkilän ihmisten ja kulttuurin johtaja Sirpa Korkatti.

”Eerikkilän hieno henkilöstötutkimuksen tulos on seurausta meidän henkilöstökokemuksesta. Se on yhdessä tehtyä ja yhdessä ansaittua. Työn merkityksellisyys ja meidän kulttuuri on meidän yhteisiä supervoimiamme. Niistä pidämme huolta, vaalimme ja kehitämme myös jatkossa täällä Eerikkilän upeassa ympäristössä.”

Innostavimmat työpaikat -kilpailussa palkittiin Eerikkilän lisäksi viisi yritystä.

Pienten yritysten sarjan voitti Pohjolan Voima Oyj, keskisuurten yritysten luokan vei Fingrid ja keskisuurten yritysten suurin nousija oli Kuntarahoitus. Suurten yritysten luokan voitti Osuuskauppa Suur-Savo ja suurin nousija suurten joukosta oli Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus pohjautuu PeoplePower® -henkilöstötutkimukseen, johon osallistuu vuosittain noin 150 000 vastaajaa, joista 100 000 suomalaista. Tutkimustuloksiin ja niiden muutoksiin voi perehtyä tarkemmin raportista.

Innostavin työpaikka 2022 Eerikkilä (2)

Eerikkilään töihin?

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia