Eerikkilän ja Jussi Pihan yhteistyö jatkuu – syöttöleirit jälleen tänä vuonna

12.01.2021

 

Eerikkilän myyntipäällikkö Antti Hakala (vas.) ja salibandyn maajoukkuepelaaja Jussi Piha sopivat yhteistyön jatkumisesta myös vuonna 2021.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort ja salibandyn maajoukkuepelaaja Jussi Piha rakentavat yhdessä salibandykulttuuria myös vuonna 2021.

Vuosi sitten alkunsa saanut yhteistyö tulee myös ensi vuonna pitämään sisällään Jussi Pihan suunnittelemia ja johtamia juniorileirejä. Lisäksi suunnitteilla on järjestää huippuluokan turnauksia, joissa Piha myös jakaa osallistujille oppejaan uransa varrelta. Jo viime vuonna Eerikkilässä järjestettiin Pihan johdolla kovatasoinen turnaus A-junioreille, ja turnaukselle on tarkoitus saada jatkoa myös tänä vuonna.

Jussi Pihan mukaan yhteistyö Eerikkilän kanssa on ollut hänelle helppoa, joten leirien ja turnauksien järjestäminen jatkossakin on luontevaa.

”Eerikkilässä huippu-urheilu on tosi monipuolinen juttu. Hyvinvointia rakennetaan kokonaisuutena niin henkilökuntaa kuin asiakkaita ajatellen. Välittävä ilmapiiri näkyy kaikkialla.”

Viime vuonna järjestetyt ensimmäiset Jussi Pihan NO LOOK -syöttöleirit nousivat heti suosioon ja Piha sanoo odottavansa seuraavia leirejä innolla.

”Leirien yhtenä tavoitteena on herättää nuoria pohdiskelemaan muutakin kuin vain teknistä ja fyysistä suoritusta. Kyse on kokonaisuudesta, jossa on taustalla ihminen. Minä en anna kenellekään valmiita ratkaisuja. Olisi hienoa, jos jokainen pohtisi omalta osaltaan, minkälainen se oma polku on”, Piha viestittää.

Eerikkilän myyntipäällikkö Antti Hakala iloitsee yhteistyön jatkumisesta ja näkee salibandykulttuurin kehittämisen molempien osapuolien yhteisenä intressinä ja tavoitteena.

”Jussi ajattelee todella kokonaisvaltaisesti huippu-urheilusta. Eerikkilän toimintaa ohjaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin filosofia, joten ajatuksemme kohtaavat sitäkin kautta.”

”Jussi on esimerkillinen huippu-urheilija, joka haluaa myös jakaa osaamistaan junioripelaajille. Olemme innolla vahvistamassa sitä ja tukemassa hänen matkaansa kohti omaa henkilökohtaista unelmaansa MM-kotikisoihin”, Hakala jatkaa.

Seuraava NO LOOK -syöttöleiri järjestetään kesällä. Tänä vuonna leirejä on yhteensä kaksi. Leirien tarkoista ajankohdista tiedotetaan heti niiden varmistuttua.

NO LOOK -syöttöleirit on suunnattu ensisijaisesti 10-13 -vuotiaille salibandyjunioreille, mutta myös nuoremmilla ja vanhemmilla junioreilla on halutessaan mahdollisuus osallistua leireille.

Lue myös: Jussi Piha tähtää MM-kotikisoihin: “Haluaisin kokea sen jäätävän meiningin”


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Jussi Piha tähtää MM-kotikisoihin: ”Haluaisin kokea sen jäätävän meiningin”

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia