Jani Jernström Eerikkilän palvelujohtajaksi

28.04.2022

Eerikkilän palvelujohtajaksi on valittu Jani Jernström. Hän tuo taloon mukanaan valtavan määrän kokemusta ja osaamista matkailu- ja ravintolaliiketoiminnan johtamisesta.

Jani Jernström siirtyy Eerikkilään Hilton Helsinki Strandin operatiivisen johtajan tehtävistä. Jernströmin myötä taloon saadaan tiimien tueksi vankkaa kokemusta ja näyttöjä matkailu- ja ravintolaliiketoiminnan johtamisesta sekä esimiestyöstä ja yhteistyön johtamisesta. Hilton Helsinki Strand on voittanut Jernströmin alaisuudessa mm. Finland´s Leading Hotel – World Travel Award -palkinnon vuosina 2016, 2018 ja 2021.

”Saamme joukkoomme ihmisen, joka uskoo yhteistyön voimaan ja yhdessä tekemiseen sekä palaa halusta saada ihmiset innostumaan ja oppimaan uutta. Eerikkilässä ihmisten DNA:ssa on halu auttaa asiakkaita voimaan hyvin. Uskon, että Jani kykenee tässä alati muuttuvassa toimintaympäristössä auttamaan meitä omalla osaamisellaan tuottamaan asiakkaillemme maailmanluokan asiakaskokemusta myös tulevaisuudessa”, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen iloitsee.

Jernströmin tehtävänä on johtaa Eerikkilän asiakaskokemusta ja palvelukonseptia. Hän vastaa hotelli- (vastaanotto-, majoitus- ja kokouspalvelut), ravintola- sekä kiinteistöpalvelujen toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä palvelupäälliköiden ja muun henkilöstön kanssa. Jernstömistä tulee myös johtoryhmän jäsen.

Sirpa Korkatti keskittyy jatkossa Eerikkilän ihmisten ja kulttuurin johtamiseen vastaten henkilöstökokemuksesta. Asiakaskokemusvastuu siirtyy näin ollen häneltä Jernströmille.

”Odotan innolla Janin tuloa. Pääsen keskittymään asiaan, jota kohtaan tunnen kaikista suurinta intohimoa. Palveluiden johtajana toimimisen kokemus hyödyttää minua kuitenkin merkittävästi myös henkilöstökokemuksen rakentamisessa”, Korkatti uskoo.

 

”Odottavan jännittävät fiilikset”

Jani Jernström on espoolainen 48-vuotias perheenisä, joka on työskennellyt hotelli- ja ravintola-alalla 16-vuotiaasta alkaen. Viimeiset kahdeksan Hilton Helsinki Strandissa vietettyä vuotta ovat olleet antoisia ja menestyksekkäitä, mutta hän myös huomasi alkaneensa kaivata työhönsä uudenlaista merkityksellisyyttä.

”Sanoin vaimolleni nähtyäni Eerikkilän hakuilmoituksen, että katso, tämä näyttää huikealta. Hän vastasi, että eikö tuo ole juuri sitä mitä olet halunnut. Siitä asti minusta tuntui, että tämä olisi se oma juttuni. Minulla on todella hyvä fiilis myös kaikesta, mitä olen nähnyt ja kuullut Eerikkilästä sen jälkeen ja käydessäni Eerikkilässä minulle välittyi fiilis, että siellä oikeasti eletään arvojen mukaan. Olen ylpeä ja etuoikeutettu, että tulin valituksi”, Jernström sanoo.

Ammatissaan hän sanoo vannovansa vieraanvaraisuuden nimiin.

”Ala vei mukanaan siitä hetkestä lähtien, kun isäni lupasi minut 16-vuotiaana Strindbergin ravintolaan tiskaajaksi pikkujoulusesongin ajaksi. Hotellimaailmaan hyppäsin mukaan vuonna 2003. Siinä on aina jotain maagista, kun hotelliin astuu sisään.”

Jani Jernström pääsee aloittamaan uudessa työssään jo ensi maanantaina 2.5.

”Tällä hetkellä minulla on tosi innostunut ja odottavan jännittävä fiilis. Valehtelisin jos sanoisin ettei jännitä. On hienoa päästä tutustumaan uusiin työkavereihin ja Eerikkilään. Uskon, että tästä tulee hyvä juttu.”

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Petri Jakonen p. 050 533 3600


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024 | Uutinen, Yleinen