Luo itsellesi ja organisaatiollesi voittavat tavat – Miten vaikuttavat tulokset syntyvät (työ)elämässä? Tule mukaan ilmaiseen webinaariimme.

29.06.2021

 

Webinaarissa ovat keskustelemassa Psyykkisen valmennuksen asiantuntija Aleksi Tossavainen (M.Ed., LitM) ja vaikuttavan valmentamisen ammattilainen Mikko “OJ” Ojanen (KM, KTM), jotka ovat luoneet kirjojensa pohjalta uudenlaisen näkökulman vaikuttavien tuloksien luomiseen työelämässä.

Miksi mukaan tähän webinaariin?

Ensimmäiseksi webinaarissa perehdymme voittavien tapojen perusteisiin. Vastaamme seuraavaan keskeiseen kysymykseen; miten toteuttaa vaikuttavia muutospolkuja henkilökohtaisella tai organisaatiotasolla?

Voittavien tapojen juurruttaminen osaksi päivittäistä tekemistä on webinaarin toinen keskiössä oleva teema. Ihmisten toimiessa 45% tapojensa mukaisesti, tavat ovat merkittävässä roolissa elämässämme. Keskeinen taito on oppia rakentamaan tavat edistämään haluttujen parempien tavoitteiden saavuttamista (työ)elämässä.

Osallistumalla maksuttomaan webinaariin saat tutkimustietoon ja valmentajien kokemukseen perustuvia työvälineitä palvelemaan tavoitteidenne saavuttamista:

  • Voittavien tapojen huolellinen suunnittelu ja toteuttaminen
  • FBM-mallin (Fogg Behavior Model) soveltaminen tavoitteiden saavuttamisessa
  • Pre-, act ja post -näkökulmien hyödyntäminen muutosmatkoilla

Tervetuloa mukaan ilmaiseen webinaariimme 24.8. klo 14-15. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tutustu myös syksyllä Eerikkilässä järjestettävään Vaikuttavia tuloksia (työ)elämässä valmennusseminaariimme.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen