Mikko Pohjola työvapaalle Eerikkilästä – työt MyE.Wayn kehittämiseksi jatkuvat

11.08.2023


Mikon työt jatkuvat Eerikkilän yhteistyökumppanin Turun ammattikorkeakoulun palveluksessa kahden vuoden ajan, jonka jälkeen hän palaa nykyiseen työtehtäväänsä Eerikkilään. Tavoitteena on syventää Eerikkilän ja Turun ammattikorkeakoulun yhteistyötä sekä vauhdittaa MyE.Wayn kehittämistä.

Tutkimus- ja kehitysjohtajana Eerikkilässä työskentelevä Mikko Pohjola siirtyy työvapaalle 14.8.2023-30.6.2025. Tämän ajan Mikko työskentelee Turun ammattikorkeakoulussa yliopettajan tehtävässä tekniikan ja liiketoiminnan yksikössä, terveysteknologian laboratoriossa.

Varsinaisesti opettajan tehtäviin Mikko ei kuitenkaan ole menossa, vaan hänen tehtävänään on kehittää Eerikkilän ja Turun ammattikorkeakoulun yhteistyötä sekä Eerikkilän MyE.Way -tietopalvelua.

Turun ammattikorkeakoulu on toiminut MyE.Way:n teknisenä ylläpitäjänä ja kehittäjänä lähes kahden vuoden ajan. Työ on osa Eerikkilän ja Turun AMK:n laajempaa yhteistyösopimusta.

”Olemme yhdessä Turun AMK:n kanssa tunnistaneet, että meillä olisi maailmanlaajuisestikin mahdollisuus löytää kumppaneita, jotka edelleen mahdollistaisivat uusia hankkeita ja palveluiden kehittämistä”, Mikko taustoittaa.

Seuraavien askeleiden mahdollistaminen edellyttää kuitenkin MyE.Wayn kehittymistä.

”Pyrimme tämän siirron avulla rakentamaan tätä ekosysteemiä sekä kehittämään MyE.Wayta vauhdikkaammin ja palvelemaan asiakkaitamme entistä laadukkaammin.”

MyE.Way-tietopalveluun liittyvissä asioissa lisätietoa antaa palvelupäällikkö Tero Jalonen, p. 020 118 223 tero.jalonen@eerikkila.fi.

Lue lisää: 
Tero Jalonen MyE.Way -tietopalvelun palvelupäälliköksi
MyE.Way -tietopalvelu

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen