Salibandykausi käynnistyi lauantaina Eerikkilästä

10.09.2022

Salibandyn Superlauantai aloitti suomalaisen salibandykauden. Eerikkilässä järjestetyssä tapahtumassa pelattiin katusählyn Suomen mestaruuksista, keskusteltiin datan ja analytiikan merkityksestä sekä ratkaistiin Eerikkilä Super Cupin voittajat F-liigan mestareiden sekä Suomen Cupin voittajien kesken.

Salibandykausi käynnistyi lauantaina Eerikkilässä vietetyn Superlauantain merkeissä. Aamupäivällä lähes 30 ympäri Suomea tullutta harrastajajoukkuetta otti toisistaan mittaa katusählyn finaaleissa. Päivällä järjestetyssä kansainvälisessä World Floorball Summit -seminaarissa keskusteltiin tiedolla johtamisesta ja datan sekä analytiikan keräämisestä ja hyödyntämisestä lajin kehittämisessä.

Päivä huipentui Eerikkilä Super Cupin otteluihin, joissa kohtasivat hallitsevat Suomen mestarit sekä Suomen Cupin voittajat. Naisten ottelussa vastakkain asettuivat TPS Turusta ja Porvoon PSS. Miesten ottelussa kohtasivat Tampereen Classic ja SPV Seinäjoelta. Otteluihin saapui myös F-liigan tarjoamat fanibussit kaikkien Super Cup -joukkueiden paikkakunnilta.

Eerikkilässä olivat koolla myös lähes kaikki naisten ja miesten F-liigajoukkueiden kapteenit ja päävalmentajat, jotka kävivät keskustelua muun muassa pelitavallisista asioista yhdessä erotuomaritoiminnasta vastaavien henkilöiden kanssa.

 

”Tapahtuma on ainutlaatuinen ja edistää yhteisöllisyyttä, joka on yksi tärkeistä arvoistamme. Salibandyn Superlauantai oli erinomainen tapa käynnistää salibandykausi ja se vahvistaa varmasti myös joukkueiden ja pelaajien välistä yhteistyötä”, uskoo F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Myös Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen iloitsee tapahtuman olleen onnistunut.

”On ollut kiva tavata tapahtumaa toteuttaneita ihmisiä. Koen, että niin he kuin pelaajat ja toivottavasti myös katsojat ovat olleet tyytyväisiä ja kokeneet, että tapahtumassa on ollut hyvä tunnelma. Aina kun lähdetään tekemään jotain uutta, ei voida olla varmoja mitä tulee. Minusta me olemme saaneet yhdessä aikaan erinomaisen hienon lauantain, josta on hyvä katsoa rohkeasti tulevaisuuteen.”

Salibandyn Superlauantai järjestettiin yhteistyössä Salibandyliiton, F-liigan ja Kansainvälisen Salibandyliiton kanssa.

Lue ja katso myös kansainvälisessä seminaarissa World Floorball Summitissa esiintyneiden Miikka Palvalinin ja Marko Haverisen haastattelut.

 

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus