Vinkkejä tiimipäivän suunnitteluun – Suosituimmat aktiviteetit tiimin yhdessäoloon

11.04.2024

Kevät ja kesä on tiimipäivien sesonkiaikaa. Tiimin kokoaminen yhteen, pois normaalin työarjen parista on tärkeää. Kun vietetään yhdessä aikaa ja luodaan yhteisiä kokemuksia, hitsautuu tiimi yhtenäisemmäksi ja yhteisen luottamuksen tunne kasvaa.

Meistä tiimipäivän parhaat ainekset koostuvat tiimin mutkattomasta ja häiriöttömästä yhdessäolosta, innostavista keskusteluista ja sopivasta määrästä liikuntaa.

Eerikkilässä kun ollaan, ovat aktiviteettimme luonnollisesti liikunta- ja luontopainotteisia. Listasimme sinulle suosituimmat lajimme:

 

1. E. Turnaus

Tämä tiimikisailujen klassikko jatkaa suosiotaan vuodesta toiseen. Leikkimielinen, joukkueittain toteutettava turnaus sisältää useita lyhytkestoisia liikunnallisia tehtäviä. Fyysisten taitojen lisäksi tarvitaan nopeita hoksottimia ja yhteistyötaitoja. Aktiviteetti sopii hyvin kaiken tasoisille liikkujille.

 

2. Melonta

Luonnossa liikkujat nauttivat takuulla melontaretkestä upealla kirkasvetisellä Ruostejärvellä. Luontoympäristö auttaa muun muassa palautumaan, virkistää ja lisää positiivisia tunteita.  Ohjaajamme avustuksella lajin saloihin on mukavaa ja turvallista tutustua. Melonta tapahtuu vakaalla inkkarikanootilla, joten aikaisempaa kokemusta melonnasta ei tarvita, mutta uimataitoinen osallistujan tulee kuitenkin olla.

 

3. Jousiammunta

Innostuuko tiimisi uusien taitojen opettelusta? Jousiammuntatunnilla tutustutaan vaistoammunnan saloihin, jossa haasteita riittää monella tasolla. Jousiammunta vaatii hyvää keskittymistä ja auttaa näin irtautumaan hetkeksi arjen kiireistä. Jousena käytämme vastakaarijousta.

 

Ehkä sait inspiraatiota näistä tiimipäivän ohjelmaksi? Ja muistathan mikäli kaipaat apuja tiimipäivän, virkistyspäivän tai työhyvinvointipäivän  suunnittelussa, olemme täällä sinua varten!

Placeholder Picture

Myyntipalvelu

020 1108 238

Kriketti Eerikkilä 3

Kevään ja kesän innostavimmat tiimipäivät

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia