Antti Jokisesta Eerikkilän Urheiluopiston apulaisrehtori

08.12.2022

Antti Jokinen on nimitetty Eerikkilän Urheiluopiston apulaisrehtoriksi. Antti on aloittanut rehtoripätevyyden suorittamisen.

Rehtorin tehtäviin kuuluu opiston koulutustoiminnasta vastaaminen. Tällä hetkellä Eerikkilän Urheiluopiston rehtorina toimii Hannele Forsman-Lampinen. Koulutuksesta saamansa rehtorin pätevyyden myötä Antti Jokinen tulee tulevaisuudessa ottamaan yhä enemmän vastuuta Eerikkilän koulutustoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Eerikkilä tarjoaa täydennyskoulutusta sekä tutkintoon johtavaa koulutusta liikunnan ja urheilun alalla sekä luontoalalla. Eerikkilässä voi suorittaa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon, valmennuksen erikoisammattitutkinnon sekä luontoalan ammattitutkinnon.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto (VAT) on suunnattu ensisijaisesti salibandy- ja jalkapallovalmentajille.

Valmennuksen erikoisammattitutkinnonkoulutusta (VEAT) järjestetään tällä hetkellä jalkapallovalmentajille yhteistyössä Suomen Palloliiton ja Hämeen ammatti-instituutin kanssa.  seuratoiminnan ja sen avainhenkilöiden kokonaisvaltaista kehittämistä tukevat ja valmennuksen (VEAT) erikoisammattitutkinnot. VEAT-koulutus etenee rinnakkain johtamisen ja yritysjohtamisen (JET) tutkinnon kanssa ja koulutukseen osallistuu aina seurasta sekä toiminnanjohtaja (JET) että urheilutoimenjohtaja tai valmennuspäällikkö (VEAT).

Erä- ja luonto-oppaiden koulutusta tarjotaan päiväopiskeluna sekä monimuoto-opiskeluna ja koulutus toteutetaan yhteistyössä Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän (LHKK) kanssa.

Ammatillisen koulutuksen lisäksi Eerikkilä järjestää monipuolisesti erilaista koulutusta lapsille ja nuorille, perheille ja seuratoimijoille. Tällaisia koulutuksia ovat esimerkiksi valmentajien täydennyskoulutukset, leirikoulut sekä jalkapallon ja salibandyn huippu-urheilutoiminta.

Eerikkilän tarjoamiin koulutuksiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä apulaisrehtori Antti Jokiseen tai opintosihteeri Heli Hakamaahan.

 


Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia